ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / CONTACT & TERMS-COPYRIGHT

"Δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα για να μην καταντήσουμε "νούμερα" του διαδικτύου"
1.-Οι απόψεις τα θέματα αλλά και τα σχόλια που δημοσιεύονται στο παρόν ιστολόγιο σαφώς και δεν είναι απαραίτητο...να ταιριάζουν με τις απόψεις του διαχειριστή ή των συνεργατών του.
2.-Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που παρέχονται στους επισκέπτες απο το xenofontasxp.blogspot.gr δεν αποτελούν σε καμιά περίπτωση άμεσα ή έμμεσα συμβουλή, προτροπή ή παρότρυνση για την διενέργεια ή μη οποιασδήποτε πράξης.
3.-Συνεπώς, οι επισκέπτες οφείλουν να αξιολογούν ό,τι τους παρέχεται και να ενεργούν βάσει της ιδιωτικής τους βούλησης, χωρίς η ιστοσελίδα να φέρει καμία ευθύνη.
4.-Το xenofontasxp.blogspot.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άρθρων και των σχολίων συγγραφέων και σχολιαστών ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων οποιασδήποτε μορφής, ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά και την ποιότητά τους.
5.-Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων, όπου και οφείλετε να απευθύνεστε.
6.-Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των επισκεπτών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε ή συμβατική σχέση μαζί του.
7.-Η ανακατεύθυνση στην ηλ. διεύθυνση xenofontas.gr  έχει σκοπό την ευκολότερη πρόσβαση των αναγνωστών καθώς και τον μηχανών αναζήτησης και μπορεί να διακοπεί απο τον διαχειριστή του blog αν αυτό κριθεί σκόπιμο.
8.-Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
9.-Στα κείμενα
που δημοσιεύονται αναφέρεται εμφανώς η πηγή τους με ενεργό σύνδεσμο (link).
10.-Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται ή περιέχουν το λογότυπο τους.
11.-Σχόλια -spam αλλά και υβριστικού περιεχομένου δεν θα δημοσιεύονται.
12.-ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως xenofontas.gr με ενεργό σύνδεσμο (link) που να οδηγεί ηλεκτρονικά τον επισκέπτη στην αντίστοιχη σελίδα μας.
13.-Στείλτε μας τις απόψεις σας ή ότι θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας στo email του blog και μην ξεχάσετε να επισημάνετε αν επιθυμείτε δημοσίευση της επικοινωνίας ή / και των στοιχείων σας.
14.-Κάθε υλικό που μας αποστέλλεται τίθεται αυτόματα στη διάθεση του blog για οποιαδήποτε χρήση, με ηθική δέσμευση την αναφορά σε πήγή ή συγγραφέα εκτός εάν ο αποστολέας επιθυμεί ανωνυμία.
15.-Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας δεν ισχύουν από τη στιγμή που γίνεται χρήση της ανωτέρω διεύθυνσης.
16.-To xenofontasxp.blogspot.gr επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε έννομο δικαίωμά αν αυτό χρειαστεί.
17.-Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει με το διαχειριστή στο " xenofonis@yahoo.gr "


"copyright:xenofontas.gr 2008-2017"

Δεν υπάρχουν σχόλια: