Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ορθοπεταλιά στην κρίση!

Μια ελληνική εταιρία κατασκευής ποδηλάτων με έδρα τη Ρόδο έφτασε να ανταγωνίζεται πολυεθνικά μεγαθήρια. Ο ιδρυτής της και πρώην αθλητής Γ. Βογιατζής εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας.
Μία εταιρία πρότυπο που μπήκε στους δύσκολους κανόνες της αγοράς και του αμείλικτου ανταγωνισμού και κατάφερε να βγει νικήτρια.
Πλέον συναγωνίζεται πολυεθνικές, ενώ οι επιδόσεις της σε τζίρους ξεπερνούν ακόμα και τους αρχικούς προσδοκώμενους στόχους.
Από τη Ρόδο, απευθείας στις καλύτερες πίστες του κόσμου, προσφέροντας αληθινή ποιότητα σε χειροποίητα ποδήλατα, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας Fidusa Γιώργος Βογιατζής μίλησε στην εφημερίδα "Ροδιακή", λύνοντας κάθε απορία για το πώς έφτασε ψηλά, ανεξάρτητα με το αν οι συνθήκες στην αγορά είναι οι δραματικότερες που βιώσε ποτέ η χώρα.
Και για όσους δεν γνωρίζουν, η εταιρία Fidusa αποτελεί χρόνια τώρα τη μοναδική κατασκευάστρια εταιρία χειροποίητων ποδηλάτων στην Ελλάδα και μία από τις ελάχιστες στην Ευρώπη, την ώρα που τα ποδήλατα εισάγονται μαζικά από Ασία και Κίνα.
Η αγάπη όμως και το μεράκι σε αυτό που κάνει, ανέδειξαν τον κ. Γιώργο Βογιατζή σε έναν από τους ισχυρότερους παίκτες της αγοράς ποδηλάτων.Αναφερόμενος στην επιτυχία της εταιρίας, σημειώνει ότι σήμερα τα ποδήλατα FIDUSA κυκλοφορούν σε όλους τους δρόμους της Ελλάδας, της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας, της Τουρκίας, του Ισραήλ.
Προσθέτει ότι παρά το ότι έχει να ανταγωνιστεί μεγαθήρια και πολυεθνικές, υπάρχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, καθώς φτιάχνει ποδήλατα για κάθε αθλητή ξεχωριστά.
"Ξεκινάμε από τους σωλήνες, επιλέγουμε, για τον κάθε αθλητή, τη σωστή θέση και γεωμετρία του ποδηλάτου. Ολοκληρώνουμε τη συγκόλληση, μια λεπτεπίλεπτη δουλειά ώστε ο κάθε αθλητής ανάλογα με τον τύπο του σώματός του και το αγώνισμά του να πετύχει το καλύτερο" αναφέρει χαρακτηριστικά.
Για το μυστικό της επιτυχίας, ο κ. Βογιατζής κάνει λόγο για την καθημερινή προσπάθεια πολλών ετών και το μεράκι που χρειάστηκε για να φτάσει μέχρι εδώ.
"Δεν μπορώ να σας περιγράψω τις ώρες, τα χρόνια, την προσπάθεια για να φτάσω εδώ και να στέκομαι ελληνικά και άξια δίπλα σε μεγαθήρια από όλο τον κόσμο. Οι ανταγωνιστές μας χρησιμοποιούν ομάδες σχεδιαστών για να βγάλουν ένα ποδήλατο. Εγώ έμαθα να πιστεύω στον εαυτό μου" αναφέρει.ΠΗΓΗ.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: