Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Στο Ηράκλειο το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο!

Στο Ηράκλειο το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο!
Είναι και με τη...βούλα το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο και βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου, απέναντι από τη Λότζια!
Δεν το λέμε εμείς αλλά ο διεθνής οίκος πιστοποίησης Τουριστικών Υπηρεσιών Τripadvisor και προέκυψε μέσα από ψηφοφορία των εκατομμύρια χρηστών του, που με βάση την ποιότητα, το σέρβις και την καθαριότητα, εκεί που τη λαμβάνουν, ψηφίζουν τα καλύτερα εστιατόρια, μαγαζιά, μπαρ και χώρους υπηρεσιών, δίνοντας με τα..κλικ τους τα ιδιότυπα βραβεία!
Μέσα λοιπόν από αυτή τη ψηφοφορία, το ψητοπωλείο "Πολιτεία" που διατηρεί ο κ. Πέτρος Ανωπολιωτάκης στο κέντρο του Ηρακλείου, ανακηρύχτηκε ως το καλύτερο σουβλατζίδικο του κόσμου, όπως του κοινοποίησαν οι διοργανωτές της ψηφορίας και του απένειμαν και το βραβείο το οποίο κοσμεί ως παράσημο τους τοίχους του σουβλατζίδικου!
"Είμαι βαθειά συγκινημένος γι΄αυτή τη διάκριση που έρχεται λίγο πριν συνταξιοδοτηθώ και που επιβραβεύει μια προσπάθεια και μια φιλοσοφία ζωής, που είχα από τότε που ξεκίνησα για πρώτη φορά", τονίζει ο ιδιοκτήτης.

Και συνεχίζει μιλώντας στο Cretalive : "Ποτέ δεν έριξα και δεν ρίχνω βάρος στο κέρδος, αλλά στην προσφερόμενη  ποιότητα. Όταν μου χτύπησε την πόρτα η κούριερ για να μου δώσει το βραβείο, στην αρχή νόμισα πως ήταν κανένα μπιλιτάκι της Εφορίας. Όταν άνοιξα το φάκελο και είδα τη διάκριση, δεν πίστευα στα μάτια μου"

"Αυτή η βράβευση, όταν γίνεται και αpό έναν ξένο έχει άλλη βαρύτητα γιατί στέλνει κι ένα μήνυμα σ΄όλους αυτούς που μας πολεμάνε, πως ναι ρε μπορούμε κι εμείς, αρκεί να είμαστε σωστοί και επαγγελματίες"
Όμως η βραβευμένη "Πολιτεία" της Κρήτης δεν έχει μόνο νοστιμότατες γυρόπιτες, αλλά διεκδικεί ένα ακόμη βραβείο: στο μαγαζί, από το αφεντικό, αλλά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είναι πτυχιούχοι, δίνοντας μια άλλη ταυτoτητα και φυσιογνωμία στο ταχυφαγείο του κέντρου της πόλης.
Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης τελειώσε πριν 35 χρόνια Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες, αλλά δεν εξάσκησε ποτέ το επάγγελμα, καθώς ο έρωτας με το...γύρο ήταν κεραυνοβόλος!
Ο γαμπρός του που σερβίρει έχει τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, ο ψήστης του μαγαζιού έχει σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και ο βοηθός σερβιτόρου σπουδάζει πληροφορική.
Η "Πολιτεία" λοιπόν δεν καταχωρήθηκε μόνον ως το καλύτερο σουβλατζίδικο του κόσμου, αλλά θα μπορούσε να μπει και στο βιβλίο Γκίνες, ως το πιο μικρό ταχυφαγείο....ΑΕΙ!
ΠΗΓΗ.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: