Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Οι συνταξιούχοι της ALPHA BANK (πρώην Τράπεζα Πίστεως) έκοψαν την πίτα τους

Σύσσωμοι και φέτος οι συνταξιούχοι της Alpha Bank (πρώην Τράπεζα Πίστεως) έκοψαν την πίτα τους σε μια εκδήλωση που είχε πολλές αναμνήσεις και αρκετό κέφι.
Κάθε χρόνο προστίθεται και ένα ακόμη μέλος, όπως η Γεωργία Μακρίδου που συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα από την ενεργό υπηρεσία.

Ευχή όλων, όπως είπε και ο πρόεδρος του παραρτήματος του συλλόγου συνταξιούχων, Μιχάλης Κωτούλας, που έκοψε την πίτα και ευχήθηκε «καλή χρονιά», να αυξάνονται τα μέλη και να μη μειώνονται.
Όλοι οι παραβρισκόμενοι ξεκίνησαν την τραπεζική τους καριέρα το 1973 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Κατερίνη, και οι περισσότεροι υπηρέτησαν σε διευθυντικές θέσεις σε καταστήματα εκτός Πιερίας.
Η Κατερίνη, κατά γενική ομολογία, είναι από τα λίγα καταστήματα στην Ελλάδα που έβγαλε μεγάλο αριθμό στελεχών και αυτό όπως χαρακτηριστικά λέγεται, οφείλεται στο ήθος και την εργατικότητα τους, αφού χάρη σ΄ αυτή ήταν και είναι ένα από τα καλύτερα και αποδοτικότερα καταστήματα στην Ελλάδα.
Τυχερός και φέτος ήταν ο κ. Γιώργος Πιπίλης.
Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: Βαβαλής Στέφανος, Κακοσούλης Σάκης, Καρατέγος Νίκος, Κουτσαλής Ηλίας, Κωτούλας Μιχάλης, Μακρίδου Γεωργία, Μωυσίδου Μαρία, Παπαδημητρίου Φανή, Παπακωνσταντίνου Χρήστος, Πιπίλης Γιώργος και Σφήκας Τάκης.






Δεν υπάρχουν σχόλια: