Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ» ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !

Χιλιάδες πεζοί και εκατοντάδες ποδηλάτες στην κυριολεξία, κατέκλυσαν την νέα προέκταση της παλαιάς ανακατασκευασμένης παραλίας Θεσσαλονίκης ,την Κυριακή 1-12-2013
στα επίσημα εγκαίνια της.
Φυσικά από την γιορτή αυτή των πεζών και των ποδηλατών ,δεν θα μπορούσε να λείπει και ο έφορος ποδηλασίας του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης : Μηλιώρης Δημήτρης
σαν εκπρόσωπος και των «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ».
Το κρύο και βροχερό Κυριακάτικο χειμωνιάτικο πρωινό στην παραλιακή ήταν μαγευτικό, αλλά δυστυχώς η έντονη βροχόπτωση από νωρίς και ή σποραδική αργότερα ,δεν έδωσαν την ευκαιρία σε περισσότερους κατοίκους της πόλης αλλά και φιλοξενούμενους ,να απολαύσουν το νέο απόκτημα της Θεσσαλονίκης.
Ενδεικτικό πάντως είναι πως στην νέα παραλιακή ποδηλατική διαδρομή είδαμε και ποδηλάτες από Λάρισα , Κιλκίς και άλλες πόλεις της βορείου Ελλάδας!
Ελπίζουμε και αγωνιζόμαστε από το 2000 να δούμε και εμείς στην πόλη της Κατερίνης κάποτε έναν πραγματικό ποδηλατόδρομο.
Η ποδηλατική ομάδα του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης είναι η παλαιότερη ποδηλατική ομάδα και μαζί με την μεγαλύτερη εθελοντική διαδικτυακή ποδηλατική κοινότητα της Πιερίας (και όχι μόνο!) τους «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ» ,έχουν ανοίξει στην κυριολεξία τον δρόμο για την ποδηλασία στην Πιερία και την Κατερίνη.
Με τον καθαρισμό και την χάραξη ασφαλών ποδηλατικών διαδρομών περισσότερο από δεκατρία χρόνια , την ασφαλή διοργάνωση και την πετυχημένη υποστήριξη δεκάδων εκδηλώσεων ,δίνει την ευκαιρία σε κάθε πολίτη μικρό ή μεγάλο να χρησιμοποιεί το ποδήλατο εκτός από μεταφορικό και σαν μέσο αναψυχής και ψυχαγωγίας.
Για το 2014 υποστηρίζει ενεργά τους αγώνες ΜΤΒ στην ΣΦΕΝΔΑΜΗ τον Απρίλιο του 2014 και συνδιοργανώνει και υποστηρίζει μαζί με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο την πανελλήνια συνάντηση «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ» στον Άγιο Δημήτριο, με αφορμή το ετήσιο αντάμωμα των Αϊδημητρηνών στον Όλυμπο τον Ιούλιο 2014.
ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                                                                                                                                                                                                                                    ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ                                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια: