Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Πιερικός Αρχέλαος – Μαχητές Δόξας Πεύκων

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ
Δέκατη αγωνιστική είναι η κυριακάτικη, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στην Κατερίνη, στις 5 μμ. τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.
Μια ομάδα που κυνηγάει δυναμικά τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα και γι αυτό θα γίνει και πάλι στην Κατερίνη ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι.

Ο προπονητής των «Μαχητών» Λευτέρης Χατζηκυριακίδης είναι γνώριμος στην Πιερία, αφού στην περσινή περίοδο διετέλεσε προπονητής στον Πιερικό Αρχέλαο και μάλιστα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, κάνοντας έτσι και πολλούς φίλους.
Η εντατική προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα δείχνει ότι η διεκδίκηση της εντός έδρας νίκης θα γίνει με σθένος και πείσμα.
Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου, που αποτελεί καταλυτικό παράγοντα κάθε φορά, αναμένεται και πάλι να είναι δυναμική.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Παπαγερίδης και Ντούρος και κομισάριος ο κ. Αριστοτέλης Γιαμούζης.
Τέλος, για τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας, δήλωσε: «Ο αγώνας της Κυριακής είναι εξαιρετικά σημαντικός για την ομάδα μας, καθώς είναι ο τελευταίος πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και μια ενδεχόμενη νίκη θα εξασφαλίσει εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη και την αυτοπεποίθηση που είναι απαραίτητη για να εδραιωθεί η αγωνιστική πρόοδος του νεανικού μας συνόλου.
Θέλω από την πλευρά μου να καλέσω το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή και να απολαύσει το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς και τις όμορφες παράλληλες εκδηλώσεις».
Μετά τον αγώνα με τους «Μαχητές» θα γίνει η γιορτή της ακαδημίας
Αμέσως μετά τον αγώνα της ανδρικής ομάδας του Πιερικού Αρχελάου την Κυριακή, θα γίνει η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ακαδημίας μπάσκετ στην οποία καλούνται να πάρουν μέρος όλοι, δηλ. οι τα παιδιά, τα αδέλφια τους, οι γονείς τους, οι φίλοι τους, οι συγγενείς τους και γενικά όλοι οι φίλαθλοι.
Θα πραγματοποιηθεί σε μια ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα με εκπλήξεις και κεράσματα - προσφορά από τα ζαχαροπλαστεία «ΠΟΔΑΣ».


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: