Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Ακόμη μια θερμή υποδοχή και φιλοξενία στον Πιερικό Αρχέλαο επεφύλαξαν μαθητές της Κατερίνης.
Αυτή τη φορά η ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου επισκέφθηκε το 9ο Δημοτικό Σχολείο, όπου οι αθλητές του, οι προπονητές και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου Φώντας Μπαραλιάκος είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους μαθητές, τις μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό για τις δραστηριότητες του ιστορικού σωματείου.

Την αντιπροσωπεία που αποτελούσαν οι καλαθοσφαιριστές Θωμάς Αμπαράς και Κώστας Γεωργούλας και οι προπονητές Χρήστος Ξηρομερίτης, Βασίλης Τσερνισώφ και Δάμης Χρυσίδης, καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Τάκος και βέβαια οι επευφημίες των εκατοντάδων μαθητών και μαθητριών, που εκδήλωσαν έτσι την ικανοποίησή τους για την παρουσία της ομάδας.
Στους μαθητές μοιράσθηκαν φωτογραφίες της ομάδας με αυτόγραφα των καλαθοσφαιριστών και δόθηκαν, όπως σε κάθε σχολείο, μια μπάλα και ένα σακίδιο με κλήρωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι προσκλήθηκαν με δωρεάν είσοδο να παρακολουθούν όλα τα παιχνίδια του Πιερικού Αρχελάου που γίνονται στην Κατερίνη, μια κίνηση που υλοποιείται με θετικά αποτελέσματα.
Τέλος, για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ο διευθυντής του κ. Χρήστος Τάκος, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου για την επίσκεψη στο σχολείο μας.
Τα παιδιά μας ήρθαν σε μια πρώτη επαφή με τους καλαθοσφαιριστές και τους προπονητές, χάρη σ΄ αυτή την ευγενική εκ μέρους του συλλόγου κίνηση.
Ο αθλητισμός είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και κύρια των μαθητών που πολλοί από αυτούς συμμετέχουν σε οργανωμένα αθλήματα, όπως το μπάσκετ.
Αυτή η πρωτοβουλία είναι και ένα έναυσμα για να ασχοληθούν ακόμη περισσότεροι».

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης 
Γραφείο τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
60100 Κατερίνη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: