Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

55η Διανομή ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ στην Κατερίνη

Image 


Διακριτικά, αντί προλόγου για την 55η διανομή

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, είναι αναγκαίο η κυβέρνηση να προχωρήσει, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, στην νομιμοποίηση των αγορών «Χωρίς Μεσάζοντες» και στην νομική προστασία του κινήματος. Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας οργανώνει το επόμενο Σάββατο 11 Ιουλίου 2015, την 55η διανομή και με την ευκαιρία αυτή υπενθυμίζει, πως όταν υπάρχει πολιτική βούληση, αλλαγές νόμων για την ενίσχυση των αδύναμων λαϊκών στρωμάτων μπορούν να γίνουν ακόμη και με …κλειστές τις τράπεζες!

Το Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί διανομή απορρυπαντικών και εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου Μεσσηνίας «Χωρίς Μεσάζοντες» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Πρόκειται για ελληνικά προϊόντα, απορρυπαντικά από τον Ν. Πιερίας και ελαιόλαδο Μεσσηνίας, κορυφαίας ποιότητας, φετινής σοδειάς, το οποίο θα διατίθεται προς 17€ το πεντόλιτρο σε πλαστική διάφανη συσκευασία.

Ο προμηθευτής του ελαιολάδου έχει καταθέσει δείγματα του προϊόντος του τα οποία εξετάστηκαν στο χημικό-οινολογικό εργαστήριο ΜΠΟΥΦΕΑΣ στην Καλαμάτα. Κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα. Το προϊόν δεν παρουσιάζει υπολείμματα φυτοφαρμάκων και είναι οξύτητας 0,3. Η προέλευση του είναι ελληνική και αυτό πιστοποιείται από τα παραστατικά αγοράς του από Έλληνες παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας.

Οι εγκαταστάσεις συσκευασίας των προμηθευτών πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και οι όροι πώλησης των προϊόντων έχουν υπογραφεί και έχουν κατατεθεί στον νομικό σύμβουλο της ΕΟΔνΠ.

Μετά από έρευνα της ομάδας μας στα σούπερ μάρκετ της Κατερίνης, η αντίστοιχη ποιότητα ελαιολάδου (εξαιρετικά παρθένο) πωλείται μεταξύ 24 και 32€ το 5λιτρο ενώ τα απορρυπαντικά στα ράφια των καταστημάτων είναι έως και 80% ακριβότερα.

Τα έγγραφα της διανομής:


Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr
  • Ακολουθείστε μας στο Twitter
  • Βρείτε βίντεο από τις δράσεις μας μας στο YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια: