Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Art Therapy: Η νέα μόδα στα βιβλία που θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι παιδί!

Πρόκειται για τη νέα τάση βιβλίων ζωγραφικής για ενηλίκους, που αποτελούν την επονομαζόμενη «Θεραπευτική Τέχνη – Art Therapy».
Ασπρόμαυρα σχέδια γεμίζουν με χρώματα που ο ίδιος ο αναγνώστης επιλέγει, δίνοντας το δικό του ύφος και στυλ σε κάθε εικόνα.
Η δυνατότητα να κοπούν οι περφορέ σελίδες και να τοποθετηθούν σε κάδρα δίνει μια άλλη διάσταση, καθώς μπορείτε ακόμα και να διακοσμήσετε το χώρο σας με δικές σας δημιουργίες.

Η νέα αυτή τάση που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε όλο τον κόσμο, ξεκίνησε από τη Γαλλία και πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε στην Αμερική και την Ευρώπη δημιουργώντας φανατικούς οπαδούς. Όσοι δοκίμασαν να χρωματίσου διαπίστωσαν πως η ενασχόλησή τους με τη ζωγραφική με αυτό τον τρόπο, τους βοήθησε να χαλαρώσουν και να βρεθούν σε πνευματική ευφορία.

Το πρώτο βιβλίο με τίτλο «Μυστικός Κήπος» που δημιούργησε η πρωτοπόρος του είδους Τζοάνα Μπάσφορντ το 2013, ξεπέρασε σε πωλήσεις το 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα σε 25 χώρες, μέσα σε λίγες εβδομάδες και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των best sellers παγκοσμίως!

Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε και το δεύτερο βιβλίο μοτίβων της ίδιας, από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ με τίτλο «Μαγεμένο Δάσος», το οποίο γνωρίζει ήδη εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Η θεραπευτική ιδιότητα αυτού του είδους βιβλίου έγκειται στο γεγονός ότι μπορεί να μεταφέρει τον αναγνώστη στην παιδική του ηλικία όπου δεν υπήρχε άγχος και πίεση, ούτε φυσικά καθημερινές δουλειές και υποχρεώσεις. Η φαντασία και η δημιουργικότητα έρχονται ξανά στην επιφάνεια και προσθέτουν ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινή ρουτίνα. Η ζωγραφική, ως τρόπος εκτόνωσης του άγχους, βοηθάει αποτελεσματικά ακόμα και άτομα με καταθλιπτικές τάσεις προσφέροντας «παιδική μαγεία» και θετική σκέψη στον αναγνώστη – ζωγράφο – δημιουργό!

Το Instagram και το Facebook μπορούν να υποδεχτούν τα έργα σας με το #PSICHOGIOSBOOKS, ενώ σας προτείνουμε να πάρετε μέρος και στο διαγωνισμό των Εκδόσεων Ψυχογιός, όπου κάθε μήνα 5 νικητές κερδίζουν απίθανα δώρα!

Λάβετε μέρος από εδώ στο διαγωνισμό, ενώ για να δείτε όλα τα διαθέσιμα βιβλία ζωγραφικής για ενήλικες, επισκεφθείτε τη σχετική ενότητα Art Therapy του εκδοτικού οίκου Ψυχογιός που κυκλοφορεί τα βιβλία αυτά στα Ελληνικά!

Μη χάσετε την ευκαιρία που σας προσφέρουν οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ να ξανανιώσετε παιδί και να διώξετε μακριά το στρες και την πίεση της καθημερινότητας!

Ζωγραφίστε και δημιουργήστε μια καλύτερη ζωή, όπως ακριβώς σας αρέσει!
post4life.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: