Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΝΤ

Το γυμνάσιο Σμίνθης Ξάνθης στον αγώνα με τη ΜΕΝΤ

Οι Σαμαρείτες της Κατερίνης στους αγώνες του Πιερικού Αρχελάου 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΝΤ
Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:
«Εμείς δείξαμε ωριμότητα, επιβάλλαμε το ρυθμό μας και φτάσαμε άνετα στη νίκη»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη ΜΕΝΤ που έγινε στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στην ιστοσελίδα του συλλόγου
www.pierikos-archelaos.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ήταν μια καλή νίκη για μας που συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που παρά το νεαρό της ηλικίας, είναι ιδιαίτερα μαχητική.
Εμείς δείξαμε ωριμότητα, επιβάλλαμε το ρυθμό μας και φτάσαμε άνετα στη νίκη.
Προχώρημα και ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το οποίο θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα».


Το γυμνάσιο Σμίνθης Ξάνθης στον αγώνα με τη ΜΕΝΤ
Στις κερκίδες για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΜΕΝΤ ήταν –και στήριζαν τον Πιερικό Αρχέλαο- και σαράντα περίπου μαθητές του γυμνασίου Σμίνθης από την Ξάνθη.
Γυμνασιάρχης στο σχολείο αυτό είναι ο πατέρας του καλαθοσφαιριστή Απόλλωνα Δεληγιώργη, Κώστας Δεληγιώργης ο οποίος μετά τον αγώνα έκανε την παρακάτω δήλωση:
 «Επιστρέφοντας από την τετραήμερη εκδρομή στην Αθήνα στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού προγράμματος, θεωρήσαμε καλό να έρθουν και οι μαθητές μας σ΄ αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι του Πιερικού Αρχελάου με τη ΜΕΝΤ.
Γνωρίζοντας ότι εδώ αγωνίζεται και ο γιος μου, ο Απόλλωνας, με παρότρυναν να κάνουμε μια στάση για να ενισχύσουμε και εμείς την προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου.
Βλέπουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα εδώ και ο γιός μου είναι πολύ ευχαριστημένος γιατί από την πρώτη στιγμή ο κόσμος τον αγκάλιασε.
Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν βλέποντας ένα πολύ καλό παιχνίδι και θέλω να πω ότι η ομάδα της Κατερίνης έπρεπε να ήταν πολύ ψηλά, γιατί πραγματικά το αξίζει».
Ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου Γιάννης Πόδας με το διευθυντή του γυμνασίου Σμίνθης Ξάνθης κ. Κώστα Δεληγιώργη


Οι Σαμαρείτες της Κατερίνης στους αγώνες του Πιερικού Αρχελάου
Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης www.samarites.gr για τη μεγάλη τους και ανιδιοτελή προσφορά στις δραστηριότητες του συλλόγου και κύρια στους αγώνες της ανδρικής ομάδας.
Η συμμετοχή τους στους αγώνες είναι πάντα χρήσιμη και ουσιαστική, όπως έγινε και στον αγώνα με τη ΜΕΝΤ.
Στελέχη των Σαμαρειτών Κατερίνης στον αγώνα με τη ΜΕΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: