Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα!

Τελείωσε, λέει, το πρωτάθλημα επειδή το πήρε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός.
Παραμύθια!
Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει, με τη μάχη για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα να είναι πιο συναρπαστική από κάθε άλλη φορά.
Και τη μάχη στο παρασκήνιο να οργιάζει!
Η Κέρκυρα μοιάζει να έχει ήδη «χαιρετήσει», αν και θεωρητικά έχει κι αυτή ελπίδες.
Ουσιαστικά, πρόκειται για μία κόντρα εννιά (!) ομάδων που στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τη μία θέση του υποβιβασμού.
Όρεξη να έχει κάποιος να… απολαύσει όσες «ομορφιές» θα γίνουν μέχρι τις 21 Απρίλη που πέφτει η αυλαία.
Αυτές οι εννιά ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους, θα παίξουν και με τις άλλες που είναι πιο πάνω και που έχουν ενδιαφέρον διότι ασχολούνται με τα πλέι οφ και την Ευρώπη.
Αδιάφορος, πλην του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει ούτε ένας!
Αν και ακόμη και ο Ολυμπιακός (όσοι ξέρουν καλά λένε ότι) ενδιαφέρεται και για το ποιες ομάδες θα τον ακολουθήσουν στην Ευρώπη ή ποιες θα υποβιβαστούν…
Σύμφωνα με ένα παλιό ρητό της Α Εθνικής, από τις εποχές της παράγκας, το πρωτάθλημα της διαιτησίας αρχίζει όταν το κανονικό πρωτάθλημα πάει προς το τέλος!
Η Ξάνθη έβγαλε επτά ανακοινώσεις σε ματς που κέρδισε 4-1, τις προάλλες στη Λιβαδειά. Έβγαλε κι άλλη όταν έχασε από τον ΠΑΣ.
Η ΑΕΚ έφαγε τρία γκολ από τον Ολυμπιακό και ούρλιαζε για τη διαιτησία επειδή πήρε κίτρινη ο Κορδέρο και θα χάσει δύο ματς από αυτά που μένουν.
Ο Άρης άλλαξε προπονητή και έδωσε την ομάδα στον Σούλη Παπαδόπουλο, τεχνικό ειδικών αποστολών.
Προσλαμβάνει και παλιό διαιτητή για τιμ μάνατζερ!
Ο Λεβαδειακός πάει από τεσσάρα σε τεσσάρα κι ο Κομπότης ετοιμάζεται να αναλάβει δράση.
Άλλοι φωνάζουν ότι «σπρώχνεται» ο Πλατανιάς, άλλοι ότι πάνε να ρίξουν τη Βέροια, άλλοι ότι τον φουκαρά τον Πανιώνιο τον στέλνουν στη λαιμητόμο κ.ο.κ.
Οι ορισμοί των διαιτητών θα αποκτήσουν ξανά σασπένς, η μπάλα θα «παίζεται» όλη την εβδομάδα στα γραφεία και λιγότερο τα Σαββατοκύριακα στα γήπεδα και πλέον οι παράγοντες θα αποκτήσουν τη φήμη που αποζητούν όταν θα φτάσει η ώρα και θα πανηγυρίσουν ότι «την έσωσα την ομάδα».
Ο Ολυμπιακός πήρε το 40ο πρωτάθλημα, αλλά οι 40 μέρες που μένουν για να τελειώσει η κανονική περίοδος δε συγκρίνονται σε λάμψη!
Ποιός νοιάζεται αν ράβονται αστέρια, εδώ μιλάμε ότι θα καούν γούνες!
ΠΗΓΗ.rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: