Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!

Ξεκίνησε η χάραξη η σηματοδότηση και ο καθαρισμός (με αφορμή και την έναρξη της αντιπυρικής σαιζόν) νέου ποδηλατικού πάρκου μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της Κατερίνης.
Τα προσχέδια της μελέτης  με πλήρη γραφική αναπαράσταση έχουν κατατεθεί στο δήμο καθώς και προσχέδια για πεζοπορικά-ποδηλατικά πάρκα σε όλη την Κατερίνη και την ευρύτερη περιοχή.
Η τελική μελέτη υπολογίζεται να είναι έτοιμη σε δύο χρόνια ενώ το πάρκο θα ολοκληρωθεί το 2018 και θα εκτείνεται σε  περισσότερα από 10 στρέμματα. 
Όλος ο σχεδιασμός  γίνεται  με βάση τα διεθνή πρωτόκολλα τις οδηγίες και τους κανονισμούς της Παγκόσμιας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορεινής Ποδηλασίας. 

                            Το κόστος έχει καλυφθεί από εθελοντές καθώς και όλες οι εργασίες.
 Το πάρκο θα είναι  ήπιας ποδηλασίας (flow trail) και θα απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο  για αρχάριους ποδηλάτες και οικογένειες.Θα είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον και δεν θα χρησιμοποιηθεί ΚΑΝΕΝΑ μηχάνημα !
 Θα είναι  ανοιχτό όλο το χρόνο και θα συντηρείται αποκλειστικά από εθελοντές ιδιώτες ,ομάδες ,συλλόγους και φορείς με την εποπτεία του Δήμου Κατερίνης  ,που ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη  φορά για την υποστήριξη καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους που το στήριξαν.
H συντονιστική  επιτροπή :
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΑΛΙΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 
Η  EXTREMETEAM1 ( Υποστηρίζει εθελοντικά κάθε σύλλογο,φορέα,ομάδα απο την Παραλία μέχρι την κορυφή του Ολύμπου- Μύτικας  2917μ.Δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε τροχαίο δυστύχημα άμεσα ή έμμεσα.)
ΠΗΓΗ.extremeteam1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: