Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Ακαδημία μπάσκετ: Ακόμη μία χρονιά ανιδιοτελούς προσφοράς στη νεολαία της Πιερίας

Έκλεισε με την τελετή λήξης.
Ακόμη μία αγωνιστική περίοδος της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου τελείωσε, σημειώνοντας μία ακόμη χρονιά ανιδιοτελούς προσφοράς προς τη νεολαία της Πιερίας.
Και η χρονιά αυτή έκλεισε με μια γιορτή - τελετή λήξης που έγινε την Τετάρτη στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, στην Κατερίνη, παρουσία του έμψυχου δυναμικού της ακαδημίας που δεν είναι άλλο από τα εκατοντάδες παιδιά που συμμετέχουν στις δραστηριότητες της, των προπονητών, των γονέων, των φίλων και του διοικητικού συμβουλίου του Πιερικού Αρχελάου, καθώς και της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου.

Ο πρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου Απόστολος Πόδας καλωσορίζει τους παραβρισκόμενους
Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου με την πρωταθλήτρια ομάδα των κορασίδων στην ΕΚΑΣΚΕΜ
Ο ιδιοκτήτης των εκπαιδευτηρίων «ΠΛΑΤΩΝ» κ. Ανέστης Παπαδόπουλος απονείμει το έπαθλο στο νικητή του αγώνα τρίποντων
Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων του Πιερικού Αρχελάου Φώντας Μπαραλιάκος δίνει ένα αναμνηστικό δώρο σε αθλητή του 1994
Ο προπονητής Στέλιος Χατζηιωάννου με έναν νεαρό αθλητή στην επίδοση αναμνηστικού
Με τους αθλητές που περάτωσαν τη συμμετοχή τους στην ακαδημία μπάσκετ
Στη γιορτή ήταν και ο καλαθοσφαιριστής της ανδρική ομάδας Κώστας Φακοπουλίδης (δεξιά), που ξεκίνησε από την ακαδημία και πρόσφατα στις σχολικές εξετάσεις είχε πάρα πολύ καλούς βαθμούς για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
 
Στην αρχή, τους παραβρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου, ο οποίος ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον ιστορικό σύλλογο της Κατερίνης που ανήκει σε όλη την πόλη και σε όλη την Πιερία. Επίσης, μεταξύ άλλων είπε, ότι ο Πιερικός Αρχέλαος είναι ένας μεγάλος οργανισμός που χάρη στην αγάπη του φίλαθλου κοινού γίνεται ακόμη μεγαλύτερος και η στήριξη από την τοπική κοινωνία είναι το αποτέλεσμα που φαίνεται περίτρανα με τη συμμετοχή των παιδιών που γέμισαν το γήπεδο και σκορπίζουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.
Τη γιορτή χαιρέτισε και η αντιπεριφερειάρχης κ. Σοφία Μαυρίδου που εξήρε την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών, δηλώνοντας παράλληλα τις ευχαριστίες για το κάλεσμα και την εκ μέρους της συμπαράσταση στο μεγάλο αγώνα που γίνεται για τον υγιή αθλητισμό της Πιερίας.
Επίσης, ο μέχρι τώρα υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ και τώρα πλέον προπονητής της ανδρικής ομάδας Στέλιος Χατζηιωάννου, έκανε έναν μίνι απολογισμό των δραστηριοτήτων που, κατά γενική ομολογία, χαρακτηρίζονται πλούσιες.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε βραβεύσεις στις κορασίδες, στους αθλητές που γεννήθηκαν το 1994, αγώνες μπάσκετ μικρής διάρκειας, σκυταλοδρομίες, χορευτικά, αγώνα με παλαίμαχες αθλήτριες, διαγωνισμό τρίποντων, αγώνα των προπονητών με το παιδικό τμήμα και τέλος … χορό ζούμπα που επιμελήθηκε η γυμνάστρια Καλλιόπη Καρτσαμπά.
Όλοι πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο και χαρούμενο απόγευμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Τέλος, ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί για την ευγενική τους χορηγία τα νερά «DIOS» και την πιτσαρία «TOSCANA- Tσακάλωφ 16 – Κατερίνη» για την προσφορά μεγάλης ποσότητας πίτσας που μοιράσθηκε στο παιδιά.
*Βιντεάκια αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα: http://youtu.be/AZreRDUcp0E  και φωτογραφίες στο www.facebook.com/pierikosarxelaos


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: