Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Το 42ο Φεστιβάλ Ολύμπου στην εκπομπή «ΕΥ-ΖΗΝ» της DION TV

Την ερχόμενη Πέμπτη
Την Πέμπτη 20 Ιουνίου η εκπομπή «ΕΥ-ΖΗΝ», που παρουσιάζει ο Ευγένιος Ολύμπιος (Παπαδόπουλος), θα φιλοξενήσει τη φιλόλογο Ευαγγελία Ράπτου - Στεργιούλα και το Νίκο Πασχαλούδη, υπεύθυνο επικοινωνίας του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.
Θέμα της εκπομπής:

«Ο Ευγένιος Ολύμπιος ανιχνεύει το παρελθόν

και το μέλλον του Φεστιβάλ Ολύμπου»

Η ώρα μετάδοσης είναι 14:30 - 16:00.
Από την παρουσίαση του προγράμματος του 42ου Φεστιβάλ Ολύμπου στη Λάρισα, όπου η κ. Ευαγγελία Ράπτου - Στεργιούλα  παρουσίασε το λεύκωμα «40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ»


* Η Ευαγγελία Ράπτου - Στεργιούλα παρουσίασε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας το λεύκωμα «40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ» και είναι καθηγήτρια Ελληνικής Φιλολογίας, πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. και Διευθύντρια του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Ελασσόνας.
Διαθέτει δίπλωμα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Φύλο και Νέα Εκπαιδευτικά και Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας» του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τομέα Γλώσσας, Θεάτρου και Πολιτισμού.
Διετέλεσε υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, υπεύθυνος τύπου και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 22ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ποιητών και με ενεργό συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής του νομού καθώς και σε παρουσιάσεις βιβλίων.
Μέλος της Ελληνικής Λαογραφικής Εταιρείας.
Συνεργάτρια σε τοπική εφημερίδα της Λάρισας, στην οποία διαθέτει προσωπική στήλη με περιεχόμενο γλωσσικό, λογοτεχνικό και γενικότερου ενδιαφέροντος.


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ (ΟΡ.ΦΕ.Ο)
Φεστιβάλ Ολύμπου 2013
Γραφείου Τύπου
E-mail: press-fo@otenet.gr
Σανταρόζα 1 - 601 00 Κατερίνη
Τηλ: 6978 495134, 6944 532493

Δεν υπάρχουν σχόλια: