Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την Παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 2014.
Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, σύλλογοι και φορείς, προκειμένου να ψάλουν τα κάλαντα αλλά και να ανταλλάξουν ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.
Ιδιαίτερα ζεστή και εορταστική διαμορφώθηκε η ατμόσφαιρα στην Π.Ε.Πιερίας, από τα κάλαντα που έψαλαν ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αγ. Ιωάννη «ΑΡΓΟΣ», η Φιλαρμονική της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού «Το Ξαθέρι», ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας «Οι Σταυραετοί», ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης ΄΄Νοσταλγοί της Παράδοσης΄΄, η Γ.Ε.Χ.Α. Κατερίνης (Γονέων Ένωση Χριστιανική Αγωγή) , η Φιλαρμονική του Δήμου Κατερίνης, η Ενορία του Αγίου Γεωργίου Κολινδρού και το Πνευματικό Κέντρο ΄΄Άγιος Φώτιος΄΄ της Ιεράς Μητροπόλεως.








Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας υποδέχτηκε με χαρά τους καλαντάρηδες, τραγούδησε μαζί τους τα κάλαντα, κέρασε χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, ειρήνη και αισιοδοξία.
Εγκάρδιες ευχές αντάλλαξε η κ. Σοφία Μαυρίδου και με τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τους ευχήθηκε να περάσουν με υγεία και ευτυχία τις γιορτινές ημέρες συντροφιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
 28ης  Οκτωβρίου 40, Κατερίνη  
 ιστοσελίδα.www.pkm.gov.gr 
Τηλ.: 2351–351208 Fax:  2351 – 351207                             

Δεν υπάρχουν σχόλια: