Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΟΙ "ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ"

Σε μια όμορφη και λαμπερή γιορτή εξελίχθηκε στο ΄Β ΔΑΚ Κατερίνης ,υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης και τις Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης , το πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης που διεξήχθη το Σάββατο 09/05/2015 στην πόλη μας και αφορούσε τις κατηγορίες Πανπαίδων – Πανκορασίδων.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αυτό που είχε μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία για τον ΓΑΣ Ολύμπιοι Κατερίνης μιας και ήταν συνδιοργανωτής των Αγώνων.
Εξαιρετική εμφάνιση με δυο ασημένια μετάλλια του Γκίρνη Γιώργο και Ιακωβίδη Αναστάσιο που έχασαν την πρώτη θέση στις λεπτομέρειες .
Οι Κατερινιώτες Αθλητές φτιάσανε στους τελικούς αντιμετωπίζοντας δύσκολους αντίπαλους αλλά σε τόσο δυνατούς Αγώνες το επίπεδο είναι υψηλό.
Δυο χάλκινα μετάλλια του Τζανελίτζε Γιώργο και του Καλαϊτζή Δημήτρη που έδειξαv ότι ανήκουν στους κορυφαίους των κατηγοριών τους, παίζοντας ψυχωμένα κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Στην πέμπτη θέση ο Δασκουλίδης Νίκος και ο Σκαμπαρδώνης Παναγιώτης δεν τα κατάφεραν μετά από πολύ καλές εμφανίσεις και δυνατές αναμετρήσεις να μπούνε στα μετάλλια
Ο ΓΑΣ Ολύμπιοι Κατερίνης σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνίστηκε με 6 αθλητές από την Κατερίνη όλοι Αθλητές από τα φυτώρια της Ομάδας.
Στην γενική βαθμολογία κατέλαβε την τέταρτη θέση στην Ελλάδα μισό βαθμό πίσω από την τρίτη ομάδα του ΠΑΟΚ
Αξιοσημείωτη ήταν η προσφορά όλων των εθελοντών, οι οποίοι συντέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.
Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτός ο πανελλήνιας εμβέλειας αθλητικός θεσμός, φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο της Κατερίνης και από το 1990 που έγιναν την τελευταία φορά , με 300 Αθλητές και συνοδούς συμμετέχοντες,









«Ωθείστε τα παιδιά στον αθλητισμό»
Οι Προπονητές των Ολύμπιων Κατερίνης Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κώστας μετά το τέλος των Αγώνων φανερά ικανοποιημένοι δηλώσαν :
«Ο αθλητισμός είναι απαραίτητος και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην διάπλαση μιας προσωπικότητας .Ωθώντας τα παιδιά σας να έρθουν στον σύλλογο μας που είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης τα βάζετε σε μια διαδικασία να χτίσουν ψυχική και μυϊκή δύναμη να διαπλάσουν τον χαρακτήρα τους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, σιγουριά, ασφάλεια και πολύ σημαντικό σωματική υγεία βοηθώντας τα φυσικά στην ανάπτυξη των σωστών διατροφικών συνηθειών.
Εν συνεχεία μαθαίνουν μέσα από τις ήττες και τις νίκες να διαχειρίζονται φόβους και καταστάσεις. Επίσης αποκτούν σεβασμό μια πολύ σημαντική έννοια που στις μέρες μας τείνει να χαθεί .
Σεβασμός προς σε όλους είτε είναι ο δάσκαλος, οι γονείς, ο συναθλητής κ.τ.λ.
Επίσης αποκτούν πειθαρχία όπου αποτελεί ένα μεγάλο μάθημα για κάθε επιτυχία στην ζωή τους. Ο σύλλογος μας υπηρετεί και συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στη σωστή διάδοση του αθλήματος της Πάλης .
O Σύλλογος προπονείται στην γυμναστήριο του ΤΕΙ Κατερίνης που βρίσκεται Κανελλοπούλου 2. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
Μπατάλας Βασίλης (6945 260381), 
Παπακωνσταντίνου Κώστας (6947 371994)

Δεν υπάρχουν σχόλια: