Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Τρίτος στον Κόσμο ο Βασίλης Μπατάλας των "Ολύμπιων Κατερίνης"

Την Εθνική Ομάδα εκπροσώπησε ο Κατερινιώτης προπονητής των Ολυμπιών Κατερίνης και της εθνικής ομάδας πάλης στην άμμο Βασίλης Μπατάλας ο οποίος όχι μόνον συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων το οποίο ολοκληρώθηκε στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου στην Αθήνα, αλλά ανέβηκε και στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου.
Περιχαρής από τη συμμετοχή του που συνοδεύτηκε από την τρίτη θέση, αφιέρωσε το μετάλλιο στους αθλητές του τους Ολύμπιους Κατερίνης και ζήτησε από τους γονείς να ωθήσουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό.Όλα όσα ανέφερε:

«Ήταν μεγάλη μου χαρά που συμμετείχα σε αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο διαφημίζει τη χώρα μας και μας θυμίζει τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Συγχαρητήρια σε όλους τους βετεράνους, διότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους αθλητές.
Οι νέοι πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό για να αποφύγουν τα άσχημα μονοπάτια, από τα οποία μπορούν να παρασυρθούν.
Παροτρύνω τους γονείς να παρακινήσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να τα στείλουν στην πάλη, η οποία είναι ένα καθαρά ελληνικό άθλημα. Αφιερώνω το μετάλλιο στην πόλη μου την Κατερίνη και σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στους αθλητές της ομάδας μου, τους Ολύμπιους Κατερίνης».
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που με στηρίξανε όλες αυτές τις μέρες και με αξίωσε ο θεός να κάνω ένα όνειρο πραγματικότητα σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην πατρίδα μας
Καθ΄ όλη την διάρκεια των αγώνων καθοδηγητής και προπονητής ήταν ο επίσης προπονητής των Ολυμπιών Κατερίνης και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πάλης στην Άμμο Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος ο οποίος δήλωσε :
Να βλέπεις των συναθλητή σου σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα να παίρνει μετάλλιο και να έχεις την τιμή να κάθεσαι στην γωνία του σου δημιουργεί συναισθήματά πολλά , να θες να κλάψεις να θες να γελάσεις , όλα μαζί ....
Μπράβο στον Βασίλη γιατί είχε το κουράγιο και αγωνίζεται ακόμα, μπράβο σου γιατί γίνεσαι παράδειγμα για όλους μας ότι δεν τα παρατάμε.
Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου όπου συμμετείχαν 980 Αθλητές από 51 χώρες.
Η προετοιμασία έγινε στο προπονητήριο των Ολυμπιών Κατερίνης στο ΤΕΙ Κατερίνης, και απέδωσε καρπούς.
Ανάλογα αποτελέσματα περιμένουμε από τους υπολοίπους πρωταθλητές των Ολυμπιών Κατερίνης για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: