Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Το Χαμόγελο του Παιδιού εκπέμπει SOS


Κ. Γιαννόπουλος: «Έχουμε μόλις 1,5 μήνα ζωής, βοηθήστε μας»
Κραυγή απόγνωσης εκφράζει ο πρόεδρος του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος στο newsbeast.gr.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει μόλις 1,5 μήνα ζωής. Βοηθήστε μας να το σώσουμε» λέει ο κ. Γιαννόπουλος στο newsbeast.gr και εξηγεί τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος που φροντίζει τα κακοποιημένα και εγκαταλελειμμένα παιδιά.
«Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να δούμε πως θα σώσουμε το σύλλογό μας. Μας θεωρούσαν δεδομένους αλλά κανείς δεν ήξερε πως τα καταφέρναμε. Βασιζόμαστε, όπως ξέρετε, σε δωρεές. Ζούμε χάρη στην αγάπη του κόσμου» αναφέρει ο κ. Γιαννόπουλος για να εξηγήσει ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας το «Χαμόγελο του Παιδιού» κινδυνεύει με «λουκέτο».
Πάντως, ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι κατηγορηματικός. «Δεν θα επιτρέψουμε να φύγουν τα παιδιά από τα σπίτια μας. Ούτε θα τα χρησιμοποιήσουμε για να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει. Το θέμα μας είναι αποκλειστικά και μόνο η φροντίδα τους και γι’ αυτό ζητάμε βοήθεια προκειμένου να σωθούν οι υπηρεσίες του συλλόγου»
Και όσοι θέλετε να συνδράμετε, μπορείτε να καλείτε στο 14545 από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας με χρέωση 2,27 ευρώ. Και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας με χρέωση 2,46 ανά κλήση στον ίδιο αριθμό. Επίσης, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στο 54020 με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO από τα κινητά σας τηλέφωνα με χρέωση 2,46 ευρώ ανά μήνυμα.ΠΗΓΗ.newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: