Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΜΗΛΙΩΡΗΣ: ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Θέλοντας να γράψω κάτι για τον καλό μου φίλο Δημήτρη,ήρθε στο νου μου η γνωριμία μας όταν παίζαμε με τα ποδήλατα, 5 χρονών πιτσιρίκια.
Άρρωστος από τότε.
Τόσα χρόνια με το μικρόβιο στο αίμα είναι πλεόν τρόπος ζωής.
Και για τον Δημήτρη έγινε και επάγγελμα,τι καλύτερο να κάνεις αυτό που αγαπάς!
Άριστος τεχνίτης,άψογος επαγγελματίας, ενημερώνετε συνεχώς,για τις τελευταίες εξελίξεις,της βιομηχανίας του ποδηλάτου και όχι μόνο...
Αγάπη και τρέλα μαζί,για τον άνθρωπο που αψήφισε τους νόμους της φύσης και ανέβηκε στον Όλυμπο με ΒΜΧ,που είναι παγκόσμιο ρεκόρ!.
Το καλύτερο όμως ήταν,η κατάβαση με ποδήλατο χειμώνα, στην πίστα του χιονοδρομικού Ελατοχωρίου,όλα τα λεφτά!.
Έφορος ποδηλασίας του ΣΕΟ Κατερίνης, συντονιστής,πιστοποιημένος διασώστης,δημιουργός αγώνων, δράσεων και εκδηλώσεων,ο Δημήτρης είναι ένας ακούραστος εργάτης του ποδηλάτου.
Τις καθημερινές θα το βρείτε στο (κέντρο ελέγχου) στο μαγαζί του,"ΕXTREME" sports και ποδήλατο σημείο αναφοράς για τους ποδηλάτες του νομού Πιερίας και τα Σαββατοκύριακα, μαζί με την  αγωνιστική ποδηλατική ομάδα extremeteam1 και απλούς ποδηλάτες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας να "οργώνουν" την Πιερία.
Ποδήλατο:Αντίδοτο στην κρίση διαφωνεί κανείς?                                                                          ΜΗΛΙΩΡΗΣ Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κατάστημα Ποδηλάτων - Ποδήλατα - Κατερίνη
7ης Μεραρχίας 72, 601 33 Τηλ. 23510 73977 Κατερίνη Πιερίας
"ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: