Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Seven Jokers, Artistz και Fungus Lupus επί σκηνής


ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ SIN CITY:Ροκ για κάθε διάθεση αλλά με κοινή προέλευση, καθώς και οι τρεις μπάντες που βρέθηκαν στη σκηνή του Sin City το βράδυ της Παρασκευής είναι από την Κατερίνη.
Seven Jokers, Artistz και Fungus Lupus πρόσφεραν δυνατές ερμηνείες και με την σκηνική παρουσία τους ξεσήκωσαν το κοινό σε μια βραδιά χορού και διασκέδασης.Ανάμεσα στα τρια τοπικά συγκροτήματα υπάρχουν διαφορές ηλικίας και μουσικού στυλ, όμως έχουν την ίδια διάθεση στις ζωντανές εμφανίσεις τους και την δυνατότητα να τη μεταδίδουν στο κοινό.
Ως γηραιότεροι, οι Fungus Lupus έπαιξαν τελευταίοι και έκλεισαν το πάρτι που είχε στηθεί από νωρίς με τον καλύτερο τρόπο.Πιο κοντά στον ήχο του ροκ εν ρολ, απέδωσαν και κάποια κλασσικά κομμάτια του είδους, ενώ οι Seven Jokers, είχαν ελαφρώς πιο σκληρό ήχο και οι Artistz τραγούδια που κοντά στις σύγχρονες ροκ επιτυχίες.
Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα θερμή σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας και τα συγκροτήματα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποζημιώνοντας το κοινό που γέμισε το συναυλιακό χώρο.Τόσο οι μουσικοί, όσο και τα σχήματα είναι γνωστά στη ροκ σκηνή της πόλης και δικαίωσαν τις προσδοκίες των παρευρισκόμενων.
Ισορροπώντας ανάμεσα σε πανκ, ροκ εν ρολ, ήχους πιο σκληρούς και άλλους πειραματισμούς οι τρεις μπάντες παρουσίασαν ένα χορταστικό θέαμα.Ο ήχος που παρουσίασαν, αποτελούμενος από αγαπημένα στοιχεία του παρελθόντος αλλά και φρέσκιες νότες δημιούργησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και η συγκεκριμένη νύχτα έμεινε χαραγμένη στη μνήμη όσων ήταν παρόντες.ΠΗΓΗ.olympio-bima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: