Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το ελληνικό facebook είναι πραγματικότητα!

Ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου, ξεκινά την πιλοτική λειτουργία του, το πρώτο παγκόσμιο ελληνικό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, το «Greek Smile»!
Το ελληνικό «facebook», που φιλοδοξεί να ενώσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων της διασποράς των 5 ηπείρων, αλλά και όλους τους μη Έλληνες φίλους τους παγκοσμίως, αφού στην διαφημιστική του εκστρατεία προσδιορίζεται ως «The World Greeks & Friends Network», είναι μια πρωτοβουλία Ελλήνων επιχειρηματιών του εξωτερικού, ανάμεσα στους οποίους οι Ελληνοαμερικανοί Ted Manatos και Jerry Papas από τη Νέα Υόρκη, ο Φοίβος Μορίδης και o Sav Kiriakides από το Λονδίνο και ο Paul Makris από την Μελβούρνη.
Βασικό κίνητρο των Ελλήνων επιχειρηματιών και των εταιρειών που στηρίζουν αυτό το μεγαλεπήβολο πρόγραμμα, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια για την ανάπτυξη του, είναι η προβολή της Ελλάδος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και η δημιουργία ενός φιλελληνικού κλίματος διεθνώς.
Όνειρο τους είναι η δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας «χαμογελαστής» Ελλάδος, μιας νέας «διαδικτυακής» χώρας, όπου οι «πολίτες-κάτοικοι» της, δεν θα επικοινωνούν απλά μεταξύ τους, αλλά θα απολαμβάνουν και ένα σημαντικό αριθμό ωφεληματων, που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το Πάσχα, οπότε αναμένεται να ξεκινήσει την πλήρη και ολοκληρωμένη λειτουργία του, το Greek Smile θα παρουσιάσει τεχνολογικές εκπλήξεις που ούτε τα τεράστιας απήχησης, κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter δεν έχουν παρουσιάσει!
Το πηγαίο, ζεστό και αυθεντικό ελληνικό χαμόγελο, το οποίο θεωρούν οι εμπνευστές του Greek Smile, ότι είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα που έχει η Ελλάδα και οι Έλληνες και που τους κάνει να ξεχωρίζουν σαν λαός, από τον υπόλοιπο κόσμο, έχει προσελκύσει ήδη χιλιάδες φίλους, που συνδέονται καθημερινά στο νέο Social Network, μπαίνοντας στο www.greek-smile.com.
ΠΗΓΗ.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: