Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πάνω από 2 εκατομ. Ξανά από το ελληνικό κράτος στη Singular Logic για τις εκλογές

Γράφει ο Κωνσταντίνος Μπαλτάς
Η Singular Logic θα αναλάβει και αυτή τη φορά τη συγκέντρωση και παρουσίαση των αποτελεσμάτων στις βουλευτικές εκλογές της επόμενης Κυριακής.
Για τις υπηρεσίες της η εταιρεία θα εισπράξει 2.398.500 ευρώ.
Η Singular Logic, ανήκει στον όμιλο Marfin Investment Group και παίρνει όλες τις δουλειές από το Υπουργείο Εξωτερικών, όσον αφορά εκλογές, από το 1981 μέχρι και το πρόσφατο δημοψήφισμα.

Η εταιρία αναλαμβάνει την υποστήριξη δικτύου εκλογών µέσω του «Σύζευξις» για δηµόσιους φορείς, την ΕΡΤ, τα κόμματα και τα ραδιόφωνα καθώς και την παροχή εξοπλισµούς για όλα τα σηµεία του δικτύου των εκλογών (υπουργείο Εσωτερικών, Κέντρο Τύπου, ΕΡΤ, κόµµατα, ραδιόφωνα), τη συγκέντρωση αποτελεσµάτων µέσω SRT, του συστήματος αποστολής αποτελεσμάτων μέσω κινητού τηλεφώνου και φυσικά τη λειτουργία κεντρικού συστήµατος για τη συγκέντρωση και µετάδοση των αποτελεσµάτων.
Επειδή τα τελευταία χρόνια σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί φωνάζουν διαρκώς για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και για τη νέα μόδα των start-ups, δεν θα ήταν κακό να εμπιστεύονταν και άλλες εταιρίες που θα μπορούσαν να προσφέρουν υπηρεσίες με πολύ μικρότερο κόστος.
Εκτός βέβαια αν η εν λόγω εταιρία παρέχει στο υπουργείο προνομιακό τιμολόγιο, ένεκα των πολλών δεκαετιών συνεργασίας.
Δεν γνωρίζω, ίσως τα 2.398.500 να είναι εκπληκτική προσφορά.
Εκεί πάω πάσο…
 rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: