Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γ.Α.Σ Ολύμπιοι Κατερίνης στην τελετή έναρξης του "Ολύμπια τα εν Δίω"

Στα πλαίσια της διεθνούς συνάντησης μαθητικού θεάτρου "ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΑ ΕΝ ΔΙΩ" ο Γ.Α.Σ Ολύμπιοι Κατερίνης βρέθηκαν στο Αρχαίο θέατρο του Δίου ζωντανεύοντας ένα απόσπασμα από την Ιλιάδα του Ομήρου με θέμα την πάλη όπου ο Οδυσσέας παλεύει με αντίπαλο τον Αίαντα τον Τελαμώνιο στους ταφικούς αγώνες του Πάτροκλου που διοργανώνει ο Αχιλλέας.
Στην παρουσίαση πήραν μέρος ο Νικηφορίδης Μιχάλης πρωταθλητής Ελλαδος στους Εφήβους και ο Γεροντίδης Πέτρος πρωταθλητής Ελλάδος στους Εφήβους και τρίτος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο αθλητές και οι δυο του ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ Κατερίνης.
Ευχαριστούμε την Διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πιερίας για την πρόσκληση στην εκδήλωση άλλα και τον παλιό αθλητή της πάλης Σεμερτζίδη Αλέξανδρο για την επιμέλεια του κειμένου αλλά και την παρουσίαση. Οι προπονητές της ομάδας Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κώστας δήλωσαν ότι οι Ολύμπιοι Κατερίνης θα είναι πάντα παρών σε εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό ειδικά σε έναν τόπο που η ιστορία μας είναι τόσο έντονη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: