Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκαλύψεις για τα Τουρκικά σίριαλ

Σε συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ με φιλοξενούμενους τον καθηγητή κ. Κοντογιώργη, τον κ. Καραμπελιά κ.λ.π., ακούστηκαν φοβερά πράγματα σχετικά με τα τούρκικα σίριαλ τα οποία ξαφνικά ..πέφτουν πάνω στο κεφάλι του απελπισμένου ραγιά Έλληνα.
Συγκεκριμένα…
 1) Ενώ κάθε παραγόμενο επεισόδιο κοστίζει 200.000 ευρώ περίπου, διατίθεται στα ελληνικά κανάλια μόνο προς 1.500 ευρώ το επεισόδιο!!! με τον όρο όμως να μην γίνεται μεταγλώττιση, αλλά να ακούγεται στον ελληνικό λαό η τουρκική γλώσσα.
(διαβάστε και την αποκάλυψη του taxalia:
Οι Τούρκοι απαιτούν να μη μεταγλωττίζονται τα σήριάλ τους)

2) Έχει υπολογιστεί ότι παίζονται στην ελληνική τηλεόραση συνολικά 8 ώρες το 24ωρο τούρκικα σίριαλ!!! Δηλαδή το 1/3 του 24ώρου καλύπτεται από τούρκικη προπαγάνδα.

3) Παίζονται στις ώρες μεγάλης τηλεθέασης.

4) Υπολογίστηκε ότι τα παρακολουθούν επί καθημερινής βάσεως 4.500.000 Έλληνες.

Οι παριστάμενοι στην πιο πάνω τηλεοπτική συζήτηση αναρωτήθηκαν για το τι κάνει το ΕΣΡ και το Υπουργείο Πολιτισμού (στο οποίο υπενθυμίζουμε ότι υπηρέτησε και ο κ. Σαμαράς) σχετικά με το θέμα.ΠΗΓΗ.taxalia.blogspot.com

2 σχόλια:

Summertime Blues είπε...

τελικά πρέπει να μάθουμε τούρκικα;
να τα παρακολουθούμε ή όχι;;;

xenofontas είπε...

Άν τα έχεις τόσο ανάγκη...μπορείς να ξεκινήσεις...ποτέ δεν είναι αργά!!Οι χειρότερες βιντεοταινίες του 80 είναι καλύτερες απο τα Τούρκικα Καραγκιοζηλίκια.Πλάκα...κάνεις!