Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Πιερικός Αρχέλαος – Ηρακλής Κοζάνης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ
Με ενδιαφέρον αναμένεται και αυτό το παιχνίδι με τον Ηρακλή Κοζάνης που θα γίνει την Κυριακή στις 5 μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού, στην Κατερίνη.
Είναι για την έκτη αγωνιστική και με έναν βαθμό διαφορά, οπότε το παιχνίδι προμηνύεται συναρπαστικό.
Στο διάστημα αυτό, μιας και δεν είχε αγώνα την περασμένη Κυριακή, ο Πιερικός Αρχέλαος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το επικείμενο παιχνίδι, έδωσε δύο φιλικούς αγώνες και η αγωνιστική του κατάσταση είναι σε πολύ καλό βαθμό.
Για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Ασημάκης και Μάριος Σακελλαρίου, δήλωσαν:

Γιώργος Ασημάκης: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας και ο Ηρακλής Κοζάνης είναι μια άκρως επιθετική ομάδα με έμπειρους παίκτες στην κατηγορία.
Εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις απαιτήσεις του αγώνα, θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας, θα δούμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και ευελπιστούμε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.
Είμαστε σε ανοδική πορεία και δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.
Επίσης εγώ και οι συμπαίκτες μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Κατερίνης για την παρουσία του στο γήπεδο».

Μάριος Σακελλαρίου: «Το κενό που μεσολάβησε είμαι σίγουρος ότι το εκμεταλλευτήκαμε στα μέγιστα. Δουλέψαμε κυρίως πάνω στις αδυναμίες μας και στους στόχους που έχουμε θέσει για ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού.
Όσο για την Κοζάνη, είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που χρειάζεται προσοχή και θα πρέπει να προβάλλουμε, όπως και σε κάθε ματς βέβαια, τον καλό μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και με επιμονή γι αυτό.
Ο κόσμος θα παίξει και αυτός τον δικό του ρόλο και θα χαρούμε να αγωνιστούμε ακόμη μια Κυριακή με γεμάτη κερκίδα».●Στη διάρκεια του ημιχρόνου στον αγώνα με τον Ηρακλή Κοζάνης, θα τιμηθεί η ομάδα των νεανίδων του Πιερικού Αρχελάου για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

●Και στον αγώνα αυτό θα υπάρχουν δέκα διακεκριμένες θέσεις, κοντά στον αγωνιστικό χώρο, για τους δέκα πρώτους που έκαναν like στο facebook του συλλόγου μετά την ανάρτηση για το θέμα αυτό.

●Και διαγνωστικά παιχνίδια θα γίνουν στο ημίχρονο όπου θα συμμετέχουν και οι φίλαθλοι.

●Μαθητές, γονείς και δάσκαλοι προσκλήθηκαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ηρακλή Κοζάνης. Στους αγώνες που γίνονται στην Κατερίνη, κάθε φορά θα προσκαλούνται και διαφορετικά σχολεία.


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: