Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η παράδοση ελαιολάδου θα γίνει αύριο 26.05 στα Δικαστήρια και ΟΧΙ στην Εμποροποανήγυρη!

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
Όπως γνωρίζετε, η παράδοση του ελαιολάδου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 26 Μαίου 2012 στο χώρο του παρκινγκ των δικαστηρίων και όχι στην εμποροπανήγυρη. Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε φίλους και γνωστούς!
Οι λόγοι που μας ανάγκασαν να επιλέξουμε το χώρο αυτό, αναφέρονται εδώ:
 «Το τσίρκο του Δήμου Κατερίνης» Αισθανόμαστε στην ανάγκη να πληροφορήσουμε (ευτυχώς, μόνο μια μικρή μερίδα συμπολιτών μας), πως κανένας από τους εθελοντές δεν είναι υποχρεωμένος να φορτώσει το αυτοκίνητό σας, πολύ δε περισσότερο να ανοίξει στην αφεντιά σας το πορτ μπαγκαζ ή να περιμένει μέχρι να τακτοποιήσετε τα πράγματά σας και να βρείτε το πορτοφόλι σας.
Όλες οι εθελόντριες και οι εθελοντές συμμετέχουν σε αυτό τον κοινό αγώνα, επειδή πιστεύουν στην αλληλεγγύη και στη δύναμη της κοινωνίας των πολιτών.
Το κάνουν με μεγάλη ευχαρίστηση, επειδή το ποθούν. Εργάζονται σκληρά και παλεύουν με το χρόνο για να μη δημιουργηθούν ουρές που θυμίζουν εικόνες κατοχής και θίγουν την αξιοπρέπεια όλων μας.
Κάντε λοιπόν τον κόπο, ως ένδειξη ελάχιστου σεβασμού απέναντι σε όλους αυτούς τους συμπολίτες σας, και αφιερώστε 2-3 λεπτά για να διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες παραλαβής που ετοιμάσαμε για σας.
Αν πάλι δεν έχετε την υπομονή, σας παρακαλούμε πολύ, ελάτε στην ώρα που αναφέρεται στο SMS που θα παραλάβετε το απόγευμα της Παρασκευής -όχι στην ώρα που σας βολεύει -και χαμογελάστε στους ανθρώπους που σας βοηθούν.
Σας ευχαριστούμε
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: