Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Απίστευτο: Τουρίστας έχασε το κρουαζιερόπλοιο λόγω ούζου και στήθηκε επιχείρηση επιβιβασμού – Βίντεο

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση και με λάτζα μεταφέρθηκε στο κρουαζιερόπλοιο, που σταμάτησε μεσοπέλαγα!
Τελικά, όσες απαγορευτικές οδηγίες και να δώσουν οι ξένες χώρες και τα ξένα ταξιδιωτικά γραφεία στους τουρίστες, για να μην επισκέπτονται τη χώρα μας, όποιος έρθει στην Ελλάδα μαγεύεται!
Ειδικά δε, όταν γνωρίσει τους φιλόξενους Έλληνες και γευτεί τα προϊόντα μας, τότε… «κολλάει»!
Αυτό έγινε και σήμερα στο Κατάκολο. Από νωρίς στο λιμάνι είχαν «δέσει» τα κρουαζιερόπλοια Costa Favolosa, MSC Musica kai Black Watch, μεταφέροντας πάνω από 9.000 τουρίστες.
Λίγο μετά τις 12.30, το Costa Favolosa, απέπλευσε με προορισμό την Τουρκία, όμως με έναν επιβάτη λιγότερο.
Η ομορφιά του Κατακόλου, αλλά και το ξακουστό ουζάκι μας, μάγεψαν φαίνεται ένα Γάλλο τουρίστα και… ξέχασε να επιβιβαστεί στο κρουαζιερόπλοιο!
Ο Γάλλος τουρίστας απολάμβανε στο πανέμορφο Κατάκολο σουβλάκι και ουζάκι, (και μπράβο του), και όταν αποφάσισε να τα… αποχωριστεί, ήταν ήδη αργά. Το κρουαζιερόπλοιό του είχε ήδη σαλπάρει. Με το σακίδιο στον ώμο, άρχισε να τρέχει πανικόβλητος στην αποβάθρα, να φωνάζει και να κάνει σινιάλα στο πλοίο για να γυρίσει πίσω να τον πάρει.
Μάταια όμως, το πλοίο όλο και απομακρυνόταν!
Η αγωνία του και η απόγνωσή του είχαν φτάσει στο κατακόρυφο, όταν από μηχανής θεός παρουσιάστηκε η επιβατική λάτζα «Μίμης Γ.» με τον καπετάνοιο κ. Χαράλαμπο Καμπιώτη και τον πλοηγό κ. Στέφανο Γιακουμέλο.
Αν δεν αναλάμβαναν δράση ο Έλληνας καπετάνιος του πλοίου και ο πλοηγός, ο συμπαθέστατος τουρίστας θα γινόταν μόνιμος κάτοικος Κατακόλου!
Οι δύο Έλληνες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα την Ελληνική φιλοξενία, ειδοποίησαν, με ασυρμάτους, τον καπετάνιο του Cost Favolosa ότι από το κρουαζιερόπλοιο έλειπε ένας επιβάτης.
Το καράβι σταμάτησε μεσοπέλαγα και το «Μίμης Γ.» μετέφερε τον άνδρα στο πλοίο, δίνοντας αίσιο τέλος στην περιπέτειά του.
Η κάμερα του IliaPress έχει καταγράψει ολόκληρη την επιχείρηση μεταφοράς του Γάλλου τουρίστα.
Όπως μάλιστα λέει ο καπετάνιος του , δεν είναι η πρώτη φορά που με το πλοιάριό του παραδίδει ξεχασμένους τουρίστες πίσω στα πλοία τους.
Τέλος καλό όλα καλά και ο Γάλλος φιλέλληνας σάλπαρε για άλλα λιμάνια.
Είμαστε σίγουροι πως θα γίνει ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας, σε πείσμα αυτών που πολεμούν τον τουρισμό μας.


ΠΗΓΗ.supercomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: