Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Όχι άλλο κάρβουνο!

Γράφει ο Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης
Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος απειλούν τη ζωή του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως!
Πόσο «λογική» ακούγεται μια τέτοια είδηση;
Ακόμη περισσότερο, πόσο λογικό είναι να έχει ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός, αλλά και ο αρχηγός της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, αλλά μην έχουν παραπέμψει την υπόθεση στις εισαγγελικές αρχές;

Το καλύτερο: όλα αυτά συνέβησαν προ 2-3 μηνών, μεσολάβησαν εκλογές, ο νυν καταγγέλων δεν επανεξελέγη, έπαψε να είναι Υπουργός, και όλως αιφνιδίως θυμήθηκε ότι απειλείται η φυσική και πολιτική του ύπαρξη!!!
Και με όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου ασχολείται ολόκληρη η χώρα, ενώ η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει φλέγοντα και ουσιώδη ζητήματα που απειλούν την ίδια την υπόσταση της χώρας, όπως το προσφυγικό ή/και η εφαρμογή του μνημονίου.

Τέτοιος παραλογισμός μόνο σε χώρες με φαύλα και ανίκανα πολιτικά συστήματα μπορεί να υπάρχει. Δυστυχώς, η χώρα μας είναι ίσως το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ευρωπαϊκής χώρας με τόσο αποτυχημένο και ανίκανο πολιτικό σύστημα.

Το χειρότερο, όμως, δεν είναι η φαυλότητα του πολιτικού συστήματος. Το χειρότερο είναι ότι την έχουμε αποδεχθεί ως κάτι το απολύτως φυσιολογικό και αυτονόητο! Όπως ακριβώς αποδεχθήκαμε υπουργούς όπως ο Ντινόπουλος, ο Γιακουμάτος, ο Καμμένος, ο Χαϊκάλης, ο Δρίτσας, ο Σκουρλέτης, ο Μπαλτάς, η Χριστοδουλοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Κατρούγκαλος, ο Φλαμπουράρης και όλος αυτός ο θίασος των απίθανων ψυχοπαθών που έχει παρελάσει τα τελευταία χρόνια. Μπροστά σε αυτούς μοιάζει μνημείο σοβαρότητος και αξιοπιστίας ο Πανούσης, έστω και αν όσο ήταν Υπουργός Δημοσίας Τάξεως δεν έκανε τίποτα για να αποκαλύψει όσους τον απειλούσαν. Λίγο με νοιάζει αν ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό! Αν με δική του εντολή απέκρυψε τότε τα αδικήματα που τώρα επιχειρεί να φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης, τότε αμφότεροι είναι ένοχοι για συγκάλυψη εγκλήματος και υπόθαλψη εγκληματιών.

Κάθε μέρα το πολιτικό σύστημα και τα διαπλεκόμενα φερέφωνά του μας ποτίζουν με το δηλητήριο της ανοσίας στην ανοησία και της ανοχής στην ανικανότητα και στη φαυλότητα! Ολόκληρη η χώρα υφίσταται μια διαρκή πλύση εγκεφάλου, έναν εντατικό πολιτικό μιθριδατισμό από τις δυνάμεις του λαϊκισμού, της οπισθοδρόμησης και του παραλογισμού! Έχουν καταφέρει να βλέπουμε το άσπρο σαν μαύρο, να βλέπουμε το δένδρο και να χάνουμε το δάσος.

-Ασχολούμαστε με τις ετεροχρονισμένες -και γι’ αυτό απαράδεκτες- καταγγελίες του Πανούση, αλλά ουδείς ασχολείται με κατάρρευση της Δημοσίας Τάξεως και την πλήρη επικράτηση του τραμπουκισμού. Μήπως, όσοι ψήφισαν το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν ήξεραν για τις -ανέκαθεν υπαρκτές- προνομιακές του σχέσεις με το ακροαριστερό περιθώριο και την τρομοκρατία;

-Ασχολούμαστε με τις γελοίες απόψεις του κάθε Φίλη, αλλά ουδείς ασχολείται με το έγκλημα που συντελείται στην παιδεία! Μια παιδεία που ανέδειξε Πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, αλλά ούτε και την γεωγραφία της χώρας που κυβερνά.

-Ακούμε τις ανοησίες του κάθε Σταθάκη και Τσακαλώτου, αλλά αδιαφορούμε για το συνεχές βούλιαγμα της οικονομίας, για την συνεχή διαρροή εγκεφάλων και ικανού στελεχιακού δυναμικού!
-Μας απασχολούν οι φαιδρές διαταγές και οι άθλιες παράτες του κάθε Καμμένου, αλλά ουδείς ασχολείται με το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων!

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου η αποχή σημείωσε νέο υψηλό. Πλέον όσων απείχαν τον Ιανουάριο, άλλοι 730.000 συμπολίτες μας αποφάσισαν ότι το θέατρο του παραλόγου δεν τους αφορά. Κατανοώ την αγανάκτησή τους, αντιλαμβάνομαι την απόγνωση που νιώθουν και την περιφρόνηση που επιδεικνύουν προς το πολιτικό σύστημα, όμως κάνουν λάθος! Η αποχή τους έδωσε την εξουσία στη χειρότερη μερίδα του ελληνικού λαού, στο πλέον αντιδραστικό, μισαλλόδοξο και οπισθοδρομικό τμήμα της κοινωνίας μας, σε αυτούς που ως επιχειρήματα έχουν τις βρισιές και τις γροθιές, το μίσος και το διχασμό, σε αυτούς που μόνη τους επιδίωξη και όνειρο είναι να ζουν παρασιτώντας σε βάρος όσων παράγουν. Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν τέτοιες κοινωνικές ομάδες, αλλά μόνο στη δική μας ο τυφλός και αδίστακτος λαϊκισμός έγινε εξουσία!

Προ 25ετίας ο Τζίμης Πανούσης τραγουδούσε «…και ανοίγω τρύπες για να βρω metro…”. Σήμερα, ο συνεπώνυμός του πρώην υπουργός -παρέα με όλο το συρφετό του λαϊκιστικού μετώπου- ανοίγει «τρύπες» που γίνονται καταβόθρες και μας ρουφάνε όλους, ξεκινώντας από τη λογική μας…

Αυτό το έγκλημα πρέπει να σταματήσει. Είναι Εθνική Επιταγή!

Υ.Γ. Όπως διέρρευσε στον τύπο, ο πρώην Υπουργός παρέδωσε στοιχεία εκ των οποίων προκύπτει συνωμοσία στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με καταδικασμένους τρομοκράτες. Λογικώς, θα πρέπει και εδώ η Δικαιοσύνη να κινηθεί με τον άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο που χρησιμοποίησε για την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής.
rizopoulospost.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: