Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Ξεκινάει το «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2012»

Έκκληση για συμμετοχή προς όλους τους συμπολίτες μας 
Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
Φέτος, για 5η συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα μας οργανώνει την αγαπημένη δράση όλων των Πιεριαίων «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2012».
Πέρυσι, οι εθελόντριες και οι εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, οι 550 οικογένειες από την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας αλλά και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Λάρισα, η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος κλπ. δήλωσαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία συνολικά 24 περιστατικά φωτιάς, τα οποία αντιμετωπίστηκαν όλα έγκαιρα.
Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, όπου άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι συντονίστριες και οι συντονιστές του προγράμματος, θα δώσουν τις τελευταίες οδηγίες πριν την έναρξη της φετινής περιόδου.Παρακαλούνται, όλες/όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως συντονίστριες/συντονιστές στο φετινό «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2012» να παραβρεθούν στη συγκέντρωση της Τετάρτης.
Βεβαίως, η πρόσκληση απευθύνεται και προς όλους του συμπολίτες μας, ιδιαίτερα στις οικογένειες με μικρά παιδιά, που επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά στη φετινή δράση.Aς προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον εφιάλτη της φωτιάς μακριά από τον τόπο μας!
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00 Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: