Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Ηρακλής - Πιερικός Αρχέλαος Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στις 5 μμ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου βρίσκει τον Πιερικό Αρχέλαο αντιμέτωπο με το «Γηραιό» Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.
Η αναμέτρηση θα γίνει την Κυριακή στις 5 μμ., στην «καυτή» του έδρα, στο «Ιβανώφειο». Ο ιστορικός Ηρακλής είναι πρώτος και μόνος στο βαθμολογικό πίνακα και από την αρχή του πρωταθλήματος έδειξε ότι θα είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2.
Ο Πιερικός Αρχέλαος που καλείται στο δύσκολο αυτό παιχνίδι να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, στην προετοιμασία του αντιμετωπίζει προβλήματα.
Γι΄ αυτόν τον αγώνα ο προπονητής της κατερινιώτικης ομάδας Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε:«Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηρακλή, με βασικό απόντα τον Δεληγιώργη. Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε με τον πρωτοπόρο Ηρακλή σε μια έδρα που παραδοσιακά είναι από τις πιο καυτές της χώρας και όχι μόνο της κατηγορίας. Θα είναι μια καλή εμπειρία για τα νέα παιδιά να παίξουν σε τέτοιες συνθήκες. Για μας βασικός στόχος είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού και να βελτιώσουμε την εικόνα μας και κυρίως τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, τόσο όσο αφορά την απόδοση, όσο και στη διάρκεια στο παιχνίδι μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: