Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Πιερικός Αρχέλαος – Ιωνικός Ν. Φ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 2,00 μμ
Κάθε Κυριακή και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι έχει ο Πιερικός Αρχέλαος.
Αυτό με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας που θα γίνει στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, θα έχει ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν έναν βαθμό περισσότερο από την ομάδα της Κατερίνης η οποία, μετά την πολύ καλή εμφάνισή της και τη νίκη στον Εύοσμο, έχει αναπτερωμένο το ηθικό της και θα διεκδικήσει ακόμη μια νίκη.
Μια νίκη για την οποία η συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου είναι απαραίτητη.

Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σ΄ αυτόν, ο υπέροχος κόσμος του Πιερικού Αρχελάου θα είναι εκεί και με τη δυναμική του παρουσία θα είναι ο … έκτος παίκτης του.
Με μια ακόμη νίκη οι ελπίδες της παραμονής στη Β΄ εθνική κατηγορία είναι πιο πολλές και γι΄ αυτή τον πρώτο λόγο έχουν οι καλαθοσφαιριστές που πρέπει για μια ακόμη φορά να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.
Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό και συνάμα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς προετοιμαζόμαστε μέχρι στιγμής χωρίς ιδιαίτερα, πέραν το ελαφρύ διάστρεμμα του Γκαβανόπουλου, προβλήματα. Στόχος μας είναι η νίκη και αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα».
*Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Γερακίνης και Β. Πιτσίλκας και κομισάριος ο κ. Γιώργος Σαμαλής.
Οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου στον Κολινδρό
Για τη 9η αγωνιστική του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ, η ομάδα του
Πιερικού Αρχελάου το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου αγωνίζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Κολινδρού με το Μ. Αλέξανδρο.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 12.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: