Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Η προετοιμασία του Πιερικού Αρχελάου

Μπάσκετ: Β΄ εθνική κατηγορία
Η προετοιμασία του Πιερικού Αρχελάου
Ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας που αρχίζει στις 13 Οκτωβρίου 2013, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, προπονείται καθημερινά στο νέο κλειστό γυμναστήριο.
Παράλληλα, προπονούνται και οι αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου.
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το υπάρχον το τοπικό δυναμικό, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα το φίλαθλο κόσμο, το μπασκετικό κόσμο, αφού οι περισσότεροι αθλητές και προπονητές είναι από την Πιερία, όπως και η ανάληψη καθηκόντων προπονητή από το Στέλιο Χατζηιωάννου, παλιό καλαθοσφαιριστή του συλλόγου.

Από την πρόσφατη προπόνηση

Από την πρόσφατη προπόνηση

Ο προπονητής Στέλιος ΧατζηιωάννουΟ Διονύσης Καραγιάννης
Στη δύναμη του Πιερικού Αρχελάου επανεντάχθηκαν οι guard Διονύσης Καραγιάννης και point forward Φάνης Τσαϊτουρίδης, ενώ με μεταγραφή για ένα χρόνο από τον Πανεδεσσαϊκό θα είναι και ο 19χρονος shooting guard Λάζαρος Πέτκος.
Ο Λάζαρος Πέτκος με τον πατέρα του Δημήτρη και το γενικό αρχηγό του  Πιερικού Αρχελάου Δημήτρη Πόδα
Ο τελευταίος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις οποίες αναφέρει:
Ο Φάνης Τσαϊτουρίδης
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Πιερικό Αρχέλαο γιατί θεωρώ ότι είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου.
Από την πρώτη στιγμή που συμμετείχα στις προπονήσεις της ομάδας ένιωσα μέλος της οικογένειας του Πιερικού Αρχέλαου, καθώς οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής με υποδέχτηκαν θερμά. Γνωρίζω ότι πρόκειται για μία πολύ σοβαρή και αξιόπιστη ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες και αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εκμεταλλευόμενος τις εξαιρετικές υποδομές να βελτιωθώ και να προσφέρω στο σύλλογο αυτό που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του.
Περιμένω με ανυπομονησία την έναρξη της προετοιμασίας.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές του Πανεδεσσαϊκού για όσα έκαναν για μένα όλα αυτά τα χρόνια και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τη μετακίνηση μου στη νέα μου ομάδα.»

Τέλος, ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας που ήταν και στην προπόνηση της ομάδας, δήλωσε:
«Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τη συνέπεια και την προσήλωση που παρουσιάζουν οι νεαροί αθλητές της ανδρικής ομάδας κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου των προπονήσεων.
Από την καθημερινή εικόνα που παρουσιάζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, με εκατοντάδες παιδιά όλων των τμημάτων του συλλόγου να γυμνάζονται σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο με την επίβλεψη του προπονητή μας Στέλιου Χατζηιωάννου, είμαστε βέβαιοι ότι «πατάμε» σε πολύ στερεές βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.»

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: