Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Άγιος της πολιτικής στη Σχολή Πολέμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σταθμός του οδοιπορικού της Ελαίας στις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν η Θεσσαλονίκη και η Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου. Αξιωματικοί των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας είχαν τη χαρά να γνωρίσουν μέσα από τη διάλεξη του κ.Κορνιλάκη, αυτόν που θεμελίωσε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, τον Άγιο της πολιτικής Ιωάννη Καποδίστρια.
Ο κ.Κορνιλάκης καθήλωσε το κοινό των Ελλήνων Αξιωματικών περιγράφοντας τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια, τα μοναδικά επιτεύγματά του σε όλη την Ευρώπη, την κλήση του από τους Έλληνες για την σωτηρία της Πατρίδας και τέλος την προσχεδιασμένη δολοφονία του.
Ο κ.Κορνιλάκης μάλιστα ανέφερε ότι στο πόνημά του, εμπεριέχονται οι τρεις επιστολές του Κυβερνήτη, που εστάλησαν λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του και ουσιαστικά αποκαλύπτουν του αυτουργούς της δολοφονίας του.
Η ομιλία του συγγραφέα κ.Ιωάννη Κορνιλάκη στη Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου με θέμα «Ιωάννης Καποδίστριας ο Άγιος της Πολιτικής» που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου 2014. Η ομιλία αυτή είναι η πέμπτη κατά σειρά από τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος.
ΠΗΓΗ.hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: