Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ιστορίες μεταγραφικής τρέλας


Πρωτοφανή, στα δεδομένα της ελληνικής μεταγραφικής πιάτσας, περιστατικά συνέβησαν στη συγκεκριμένη περίοδο, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν διάφοροι τρόποι για να…μην κινηθεί το χρήμα που…δεν υπάρχει και να ενισχυθούν όσο γίνεται οι ομάδες.
Σχολιάσαμε ξανά ότι ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ πήρε έξι παίκτες με 800 χιλιάρικα.
Για τους ίδιους ακριβώς παίκτες, οι τιμές προ διετίας θα ήταν πενταπλάσιες.
Στην ΑΕΚ οπαδός της που είχε κάποια χρήματα από ασφαλιστική αποζημίωση για ατύχημα του γιου του, έδωσε 30 χιλιάρικα για να γίνει η μεταγραφή του Ανάκογλου με αντάλλαγμα να πάνε τρεις παίκτες της ομάδας να επισκεφτούν το παιδί του…
Ο δε Ανάκογλου πήγε πρώτα στα γραφεία του ΠΑΟ, δε συμφώνησε, μετά πήγε στην ΑΕΚ, συμφώνησε υπό την πίεση του προέδρου του Πανσερραίκού και το καλοκαίρι οι φήμες λένε ότι μπορεί να πάει στον…Παναθηναϊκό!!!

Ο Παναθηναϊκός πήρε Ισπανό παίκτη (τον Εσπάρθα) δωρεάν μέχρι το καλοκαίρι. Ο ίδιος παίκτης είχε συμφωνήσει με 25 χιλιάρικα για τον Ηρακλή στη Football League, αλλά προτίμησε να πάει τσάμπα λόγω Φάμπρι και άλλης προοπτικής στην Παιανία. Για τον συγκεκριμένο παίκτη Ισπανοί δημοσιογράφοι δεν πίστευαν στ΄αυτιά τους ότι έκλεισε στον ΠΑΟ, έλεγαν ότι δεν κάνει για τέτοιο επίπεδο.
Ο Ολυμπιακός πήγε να πάρει τον Βύντρα από τον ΠΑΟ, πληρωμένο για δύο χρόνια από τους πράσινους!
Οι μισοί διεθνείς Έλληνες παίκτες παίζουν πια στην Ιταλία! Μετά τους Νίνη, Κονέ, Ταχτσίδη έφυγαν τις τελευταίες μέρες και οι Τοροσίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, ενώ την τελευταία στιγμή χάλασε του Σιόβα στην Κιέβο Βερόνα.
Το καλοκαίρι-που θα πιάσουν και οι ζέστες-προβλέπονται χειρότερα…
ΠΗΓΗ. rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: