Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Τι πιστεύετε για τους φίλους σας στο Facebook;

Τι πιστεύουν οι χρήστες του Facebook για τους διαδικτυακούς τους φίλους επιχειρεί να αποκαλύψει νέα βρετανική έρευνα.
Σύμφωνα με την έρευνα, ο μέσος αριθμός φίλων που έχει κάποιος στο Facebook είναι 287. Ωστόσο, μόνο το 10% είναι άτομα που ο χρήστης συμπαθεί πραγματικά και θέλει να ανταλλάσσει εμπειρίες μαζί του.
Γιατί όμως δεν διαγράφει τους υπόλοιπους;
Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων απάντησε πως δεν το κάνει καθώς το θεωρεί περίεργο ή ανησυχεί για τις επιπτώσεις αυτής της κίνησης.
Επίσης, οι περισσότεροι απάντησαν ότι μόνο με 31 από αυτούς τους φίλους θα ήθελαν να περνούν χρόνο μαζί και εκτός Facebook.
Ενώ περισσότεροι από τους μισούς έχουν τουλάχιστον εννέα διαδικτυακούς φίλους που αν τους συναντούσαν στο δρόμο, θα άλλαζαν πεζοδρόμιο.
Ένα ποσοστό 60% των ερωτηθέντων ανέφερε πως έχουν κάποιους φίλους στο Facebook μόνο και μόνο για να βλέπουν τις φωτογραφίες τους και τα όσα γράφουν.
Κάτι λιγότερο από τους μισούς παραδέχτηκε ότι κρατάνε σαν φίλους τους μέλη της οικογένειας ή συγγενείς του αγαπημένου τους επειδή νιώθουν ότι είναι αναγκασμένοι.
Το 36% δήλωσε ότι εξακολουθεί να έχει φίλους συναδέλφους ή πρώην συναδέλφους του, σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί τους στο μέλλον.
Και ένα ποσοστό 17% δήλωσε ότι διατηρεί κάποιους φίλους για να ελέγχουν τα παιδιά ή η οικογένειά τους.
ΠΗΓΗ.rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: