Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Το ιστορικό σχολείο της Κατερίνης, το 2ο Δημοτικό επισκέφτηκε ο Πιερικός Αρχέλαος με οκταμελή αντιπροσωπεία του για να ενημερώσει τους μαθητές του για τις δραστηριότητές του και να τους προσκαλέσει στους ενδιαφέροντες αγώνες μπάσκετ που δίνει η ανδρική ομάδα στην πόλη μας.
Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης που φέτος έκλεισε τα 100 χρόνια λειτουργίας του
Ο διευθυντής του ιστορικού σχολείου κ. Νίκος Ναχόπουλος καλωσορίζοντας την επίσης ιστορική ομάδα της Κατερίνης, ευχήθηκε καλές επιτυχίες στον Πιερικό Αρχέλαο και ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την ωραία αυτή πρωτοβουλία.
Την αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου αποτελούσαν ο αντιπρόεδρός του Γιάννης Πόδας, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Φώντας Μπαραλιάκος, οι καλαθοσφαιριστές Θωμάς Αμπαράς, Γιώργος Ασημάκης και Νίκος Παπαδόπουλος και οι προπονητές Σωτήρης Γκαβοτάσιος, Βασίλης Τσερνισώφ και Δάμης Χρυσίδης.









Απευθυνόμενοι προς τους μαθητές και τις μαθήτριες που ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και ενθουσιασμένοι, ο καθένας, από τον τομέα του, αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου ο οποίος αγκαλιάζεται έμπρακτα από εκατοντάδες νέους της περιοχής μας.
Στους μαθητές δόθηκε μια μπάλα και ένα σακίδιο με κλήρωση και μοιράσθηκαν φωτογραφίες της ανδρικής ομάδας στις οποίες οι καλαθοσφαιριστές υπέγραφαν, ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση των νεαρών μαθητών – φιλάθλων.
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των εκατό χρόνων από τη λειτουργία του σχολείου ο διευθυντής του χάρισε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας το καλαίσθητο λεύκωμα – ημερολόγιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου, από το οποίο αποφοίτησαν πολλοί αθλητές και παράγοντες του Πιερικού Αρχελάου.
Τέλος, για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ο διευθυντής του κ. Νίκος Ναχόπουλος, δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ τον Πιερικό Αρχέλαο για τη σημερινή επίσκεψη της αντιπροσωπείας του στο σχολείο μας.
Έδωσε χαρά και σε εμάς τους δασκάλους, αλλά κυρίως στους μαθητές και τις μαθήτριές μας.
Θέλουμε τέτοιες επισκέψεις γιατί δίνουν μια άλλη διάσταση στην προοπτική της εκπαίδευσης, των παιδιών και γενικότερα του αθλητισμού.
Έχουμε ανάγκη από αυτές τις εκδηλώσεις».
 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης 
 Γραφείο τύπου
 Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
 60100 Κατερίνη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: