Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Νίκη Βόλου - Πιερικός Αρχέλαος

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στο Βόλο στις 5 μμ
Στη Νέα Ιωνία του Βόλου φιλοξενείται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος όπου θα δώσει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, μια μάχη, αφού και η Νίκη Βόλου έχει ανάγκη τους δύο πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Η ομάδα της Κατερίνης μετά τη μεγάλη της υπεροχή με τη Λιβαδειά, στην εντατική της προετοιμασία για το επικείμενο παιχνίδι, έχει ως στόχο μια καλή εμφάνιση, αντάξια του δυναμικού της, το οποίο απέδειξε ότι στα δύσκολα όταν θέλει, καταφέρνει το επιθυμητό για όλους αποτέλεσμα.
Κύρια για τον υπέροχο κόσμο που είναι συνεχώς δίπλα της.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε το Δεκέμβριο στην Κατερίνη, ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 88-80.
Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Σιταρίδης και Τζιοπάνος.
Τέλος, για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Θωμάς Αμπαράς, δήλωσε:

«Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη και μία καλή εμφάνιση κόντρα στη δεύτερη στη βαθμολογία Λιβαδειά. Με οδηγό αυτό το παιχνίδι θέλουμε να κάνουμε μία ακόμα πιο σημαντική νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου, που θα μας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για τον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας».
www.facebook.com/pierikosarxelaos


Ο Γιώργος Τσαλμπούρηςσε προπονητικό τριήμερο της Εθνικής Εφήβων

Και ο φέρελπις καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Τσαλμπούρης κλήθηκε από την Εθνική Εφήβων του μπάσκετ να πάρει μέρος στο προπονητικό τριήμερο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Οι προπονήσεις θα γίνουν στα Μέγαρα Αττικής και συμμετέχουν και οι: Κόνιαρης, Κώττας (ΠΑΟΚ), Μουράτος (Αγ. Ανάργυροι), Δίπλαρος (Έσπερος Π.), Οικονομόπουλος (Μίλωνας), Μπιλής, Σταμάτης (Πανιώνιος), Ζώρζος (Εθνικός Πειρ.), Σκουλίδας (Περιστέρι), Ντουζίδης, Τολιόπουλος (Ίκαρος), Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Μήτογλου (Άρης), Παπαγιάννης.


 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης 
 Γραφείο τύπου
 Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
 60100 Κατερίνη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: