Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

H Βίκος στην αγορά των αναψυκτικών

Δυναμική είσοδο στην κατηγορία των αναψυκτικών κάνει η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., η οποία παρουσιάζει τη νέα σειρά Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών «Βίκος».
Πρόκειται για τη μοναδική σειρά αναψυκτικών, που συνδυάζει τα ευεργετικά στοιχεία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού από την πηγή Ζαγοροχώρια και την γεύση των φυσικών χυμών φρούτων.
Η εταιρεία που πρωταγωνιστεί στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού ενώ εδώ και δυο χρόνια διατηρεί και μερίδιο 25% στην εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ κάνει ένα πολύ δυναμικό βήμα στην νέα κατηγορία παρουσιάζοντας τη νέα σειρά, που αποτελείται από 7 προϊόντα, ποτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα, cola, γκαζόζα, σόδα, τόνικ και κυκλοφορεί στην συσκευασία PET των 330ml.
Άμεσα η οικογένεια αυτή των προϊόντων αναμένεται να εμπλουτιστεί με «μπλε» πορτοκαλάδα (χωρίς ανθρακικό) ενώ σκέψεις για περαιτέρω line extensions ήδη υπάρχουν.
Τα αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ έρχονται ως αποτέλεσμα δύο ετών εντατικής Έρευνας και Ανάπτυξης από την εταιρία και παράγονται σε ξεχωριστή γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της στο Καλπάκι Ιωαννίνων.
Η συνολική επένδυση της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για τη δραστηριότητα αυτή ανέρχεται στα 15 εκ. ευρώ ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής έχει δημιουργηθεί από το 2005.
Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη δημιουργία της πρώτης σειράς Φυσικών Μεταλλικών Αναψυκτικών, με την υπογραφή μας.
Πιστεύουμε ότι οι καταναλωτές, θα μας τιμήσουν με την προτίμησή τους, όπως κάνουν εδώ και 24 χρόνια για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ και Ζαγοροχώρια.
Στόχος μας είναι να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών προσφέροντας τους καινοτόμα, υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα.»
ΠΗΓΗ.rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: