Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος – Μαχητές Δόξας Πεύκων

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 
Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ
Τους Μαχητές Δόξας Πεύκων από τη Θεσσαλονίκη υποδέχεται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος.
Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ότι θα είναι από τους διεκδικητές της ανόδου στην Α1 και έτσι, η ομάδα της Κατερίνης θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η παρουσία του κόσμου στον κυριακάτικο αγώνα, όπως κάθε φορά, έχει τη δική της δυναμική και αποτελεί πάντα ένα κυρίαρχο στοιχείο.

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Φακίτσας και Γερακίνης και κομισάριος ορίσθηκε ο κ. Αριστοτέλης Γιαμούζης.
Τέλος, για τον αγώνα ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας, δήλωσε:
«Μετά τις δύο οριακές ήττες στο ξεκίνημα της περιόδου, είναι σαφές ότι στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στη φιλόδοξη ομάδα των Πεύκων, πρέπει να αντιδράσουμε δείχνοντας χαρακτήρα και επιθυμία για νίκη.
Η ομάδα ανεξαρτήτως των αρνητικών αποτελεσμάτων, έχει δείξει ότι διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά και υπάρχει αδιάσειστη πίστη για την πορεία της ξεκινώντας από την Κυριακή».
● Στον αγώνα θα είναι και μαθητές του φροντιστηρίου «Νέα Παιδεία», το οποίο στη φετινή αγωνιστική περίοδος είναι χορηγός.
Οι ιδιοκτήτες του για την υποστήριξή τους, δήλωσαν:
Αναστασιάδης Αντώνης: «Θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση να συνδράμουμε στην προσπάθεια που γίνεται από τον Πιερικό Αρχέλαο για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας».
Κατανάς Νίκος: «Το φροντιστήριο «Νέα Παιδεία» πάντα στέκεται κοντά στους μαθητές που ασχολούνται με τον αθλητισμό και για αυτό το λόγο επέλεξε να ενισχύσει την προσπάθεια του Πιερικού Αρχέλαου. Προτρέπουμε όλους τους μαθητές, αλλά και όλο τον κόσμο της Κατερίνης, να παρευρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο στον δύσκολο αγώνα που δίνει η ομάδα».
Κόκρας Νίκος: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου και ευελπιστούμε να πετύχει τους στόχους του τη φετινή χρονιά, τόσο στο επίπεδο της ομάδας των ανδρών, όσο και στην πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου». 
● Για το κυριακάτικο παιχνίδι την υποστήριξή του εξέφρασε και ο χορηγός κ. Θωμάς Αθανασίου, ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων «Panorama» και «Panorama Inn» στην Παραλία Κατερίνης, ο οποίος δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά δηλώνουμε την υποστήριξή μας στον Πιερικό Αρχέλαο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Είμαστε δίπλα σε έναν ιστορικό σύλλογο με μεγάλη δραστηριότητα και ιδιαίτερα κοινωνική, τόσο στη νεολαία, όσο και γενικά στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και προτρέπουμε το φίλαθλο κοινό να είναι δίπλα στην ομάδα μας, τον Πιερικό Αρχέλαο».

 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης 
 Γραφείο τύπου
 Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
 60100 Κατερίνη
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: