Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Πρωτάθλημα μπάσκετ Β΄ εθνικής κατηγορίας - Αίαντας Ευόσμου - Πιερικός Αρχέλαος

Την Κυριακή στον Εύοσμο στις 5 μμ
Στoν Εύοσμο φιλοξενείται για τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος ο Πιερικός Αρχέλαος, όπου αντιμετωπίζει τον Αίαντα που προέρχεται και αυτός από ήττα στο πρώτο του παιχνίδι.
Η δυναμική και των δύο ομάδων και το πάθος τους για τη νίκη, εκ των πραγμάτων θα αποτελέσουν τα στοιχεία γι ένα συναρπαστικό παιχνίδι.
Η κοντινή απόσταση του κλειστού γυμναστηρίου του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, είναι ένα κίνητρο για να έχει η ομάδα της Κατερίνης πολλούς φίλους της κοντά της για να τη συμπαρασταθούν.

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Ζαχαρής και Ξέρας.
Τέλος, για τον αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου και ο νεοαποκτηθέντες καλαθοσφαιριστές Κώστας Παπαδόπουλος και Χάρης Χριστοδούλου, δήλωσαν:
Στέλιος Χατζηιωάννου:
«Το παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου περιμένουμε ότι θα έχει για μας μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπως άλλωστε και κάθε φετινό παιχνίδι.
Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας μέσα στην εβδομάδα στην ιδανικότερη πνευματική και σωματική κατάσταση για να αυξήσουμε τις πιθανότητες για την πρώτη μας νίκη».
Κώστας Παπαδόπουλος:
«Την Κυριακή παίζουμε με μια νεανική ομαδική που έχει όπλο τη δύναμη και τον ενθουσιασμό.
Πάνω σε αυτό δουλεύουμε όλη τη εβδομάδα με τον κόουτς και θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας για να φύγουμε αυτή τη φορά εμείς νικητές.
Ήρθα σε έναν ιστορικό σύλλογο που είναι κόσμημα για την Κατερίνη και για την ευρύτερη περιοχή.
Σε ένα σύλλογο που δίνει βάρος στις υποδομές και στα νέα παιδιά.
Γι αυτό το λόγο όλοι εμείς που παίζουμε στην ανδρική ομάδα, γινόμαστε για κάποια παιδιά πρότυπα.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα φέτος, που αν και στα τριάντα δύο μου, αισθάνομαι την ευθύνη και την ανάγκη να δικαιώσω τον προπονητή μας που με έφερε εδώ και πίστεψε ότι μπορώ και εγώ να είμαι ένα κομμάτι του παζλ Πιερικός Αρχέλαος. Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».
Χάρης Χριστοδούλου:
«Γνωρίζουμε όλοι στην ομάδα μας ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου.
Είναι μια νεανική και ταυτόχρονα σκληρή ομάδα που αγωνίζεται μέχρι τέλος χωρίς να τα παρατήσει.
Το είδαμε άλλωστε και στην πρώτη αγωνιστική όπου έπαιξαν με ένα από τα φαβορί του ομίλου μας. Εμείς από τη μεριά μας προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι της Κυριακής και ελπίζουμε όλα να πάνε κατ΄ ευχήν και να φύγουμε από το κλειστό του Ευόσμου με το ροζ φύλλο του αγώνα.
Όσο αφορά τη μεταγραφή μου στον Πιερικό Αρχέλαο, είμαι ευχαριστημένος που όλα πήραν το δρόμο τους και ανήκω πλέον στη μεγάλη του οικογένεια.
Ευχαριστώ τη διοίκηση, αλλά και τον κόουτς Στέλιο Χατζηιωάννου, οι οποίοι έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και με ενέταξαν στους κόλπους της ομάδας έτσι ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους».
  
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης 
 Γραφείο τύπου
 Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
 60100 Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: