Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΜΧ CLUB ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΜΧ CLUB ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Άριστη ήταν η υποδοχή και η φιλοξενία του ΒΜΧ CLUB  της Δράμας ,προς τους Κατερινιώτες  ποδηλάτες  BMX (extremeteam1), παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες  ,συννεφιά και με τον υδράργυρο να κατεβαίνει πολύ  χαμηλά κάτω από το μηδέν.
Συγκεκριμένα  την Κυριακή το πρωί 13/11/2011 η Κατερινιώτικη  ομάδα extremeteam1 που αποτελείται από  τους καλύτερους ποδηλάτες, της ποδηλατικής ομάδας του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνης ,πραγματοποίησε την αναμενόμενη από καιρό , φιλική εκδρομική συνάντηση- προπόνηση .
Στα χωμάτινα άλματα (trail)  που με πολύ όρεξη και μεράκι έφτιαξαν τοπικοί  ποδηλάτες   της  Δράμας  και στο μικρό  αλλά πολύ όμορφο δημοτικό skatepark .Η επόμενη εκδήλωση καιρού επιτρέποντος  θα είναι στην Κατερίνη. Δυστυχώς όμως ,η πόλη μας παρότι είναι : επίπεδη, τουριστική και  εδώ και δεκαετίες είχε εγκριθεί ο προϋπολογισμός και  η κατασκευή  skatepark  και  ποδηλατοδρόμων , λόγο ακατάλληλων προφανώς συμβούλων των εκάστοτε  δημάρχων δεν έγινε ΤΙΠΟΤΕ  ,παρόλη  την καλή διάθεση και την πραγματική θέληση του δημάρχου.
Πληροφοριακά: ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ  στην  Ελλάδα έχουν skatepark, δημοτικά ή ιδιωτικά. Τα καλύτερα φυσικά βρίσκονται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, το μεγαλύτερο είναι στην Λάρισα(!) και ακολουθούν στην Χαλκίδα από τα πρώτα  που έγιναν  και στην Καβάλα , στο Ηράκλειο υπάρχει  και πίστα ΒΜΧ Racing( ολυμπιακού αθλήματος  ΒΜΧ) …και από τα πιο καινούρια είναι της  Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: