Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Απαραίτητες οδηγίες για την αυριανή (3 Μαρτίου) διανομή πατάτας (75 τόνοι) στην Κατερίνη

Φίλη, φίλε της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
Η παρούσα επιστολή απευθύνεται σε όλες και όλους εσάς που έχετε παραδώσει και επιβεβαιώσει μια παραγγελία για τις πατάτες που θα διανεμηθούν αύριο Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012, από τις 08:00 το πρωί στο parking των δικαστηρίων στην Κατερίνη.
Η τιμή της πατάτας, όπως γνωρίζετε, ανέρχεται στην τιμή των 0,25 € ανά κιλό ή 5 € το 20κιλο ή 7,5€ το 30κιλο.
Σήμερα, μέχρι το απόγευμα, θα λάβετε ένα SMS στο οποίο θα αναφέρεται η ακριβής ώρα παραλαβής της δικής σας παραγγελίας. Σας παρακαλούμε πολύ να τηρήσετε αυτή την ώρα οπωσδήποτε, ειδάλλως θα δημιουργηθεί χάος, αφού είναι αδύνατον οι 1.082 οικογένειες να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα.
Πριν ξεκινήσετε για τα δικαστήρια: Σας παρακαλούμε να ελέγξετε, αν το όνομά σας βρίσκεται στην κατάσταση με τις επιβεβαιωμένες παραγγελίες: http://www.anasta.de/TOPOS/index.php?option=com_wrapper&Itemid=137
Σας παρακαλούμε, φτάνοντας με το αυτοκίνητό σας στην περιοχή, να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
  • Μπαίνετε στο parking και παρκάρετε στο σημείο που θα σας υποδείξουν οι εθελοντές με τα κίτρινα γιλέκα. 
  • Πηγαίνετε στο κιόσκι της Εθελοντικής Ομάδας, όπου γίνεται η ταυτοποίηση της παραγγελίας σας και σημειώνεται η ποσότητα της παραγγελίας σας. 
  • Πληρώνετε σε ένα από τα τρία ταμεία των 3 παραγωγών (δεν έχει σημασία σε ποιο). 
  • Με την απόδειξη πληρωμής πηγαίνετε σε ένα από τα 3 φορτηγά, όπου οι εθελοντές θα σας παραδώσουν τις πατάτες σε σάκους των 20 ή 30 κιλών, ανάλογα με την παραγγελία σας. 
  • Με ένα από τα 6 καροτσάκια των εθελοντών θα μπορέσετε να μεταφέρετε τις πατάτες στο αυτοκίνητό σας. 
  • Σας παρακαλούμε, αφού φορτώσετε, να εγκαταλείψετε το χώρο το συντομότερο δυνατόν. 
  • Στο χώρο θα προσέρχονται ανά 30 λεπτά 100 νέοι παραλήπτες. Γι το λόγο αυτό, πρέπει να αποφευχθεί κάθε είδος καθυστέρησης. 
  • Σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το ακριβές ποσό πληρωμής και να τηρήσετε τα παραπάνω.

                                           ΑΥΡΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,
Εδώ και δύο εβδομάδες, η πόλη μας και ο νομός Πιερίας απασχολούν την επικαιρότητα με άκρως θετικά σχόλια. Έχουν γραφεί δεκάδες άρθρα για τους πολίτες της Πιερίας, την ομάδα μας και τον τόπο μας που «δείχνει το δρόμο». Σε ολόκληρη η χώρα μιλούν για την πρωτότυπη δράση της αγοράς προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό και ειδικά, για την εντυπωσιακή παραγγελία των 75 τόνων πατάτας προς 0,25€ το κιλό από τους δημότες της Κατερίνης. 
Η παράδοση της εντυπωσιακά μεγάλης αυτής ποσότητας (3 φορτηγά) θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 3 Μαρτίου 2012, από τις 08:00 το πρωί στο πάρκινγκ των δικαστηρίων και για μια ακόμη φορά, όλα τα ΜΜΕ θα βρίσκονται και πάλι στην πόλη μας για να καταγράψουν τον τρόπο διάθεσης και τις αντιδράσεις των πολιτών. Μάλιστα μεταξύ αυτών θα βρίσκονται δημοσιογράφοι από δύο διεθνή πρακτορεία, φωτορεπόρτερ και ένα ειδικό συνεργείο για την κατασκευή ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο προορίζεται για το εξωτερικό.
Όπως καταλαβαίνετε, η ευθύνη για όλους μας είναι μεγάλη. Και η αυριανή εκδήλωση θα πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία!
Απευθύνουμε έκκληση προς όλα τα μέλη της ομάδας (άνδρες και ειδικά προς τους νέους) να αφιερώσουν αύριο λίγο χρόνο από το πρωινό τους και να βοηθήσουν στη διαδικασία της παράδοσης.
Θα συναντηθούμε στις 7:30 στο χώρο του πάρκινγκ για να στήσουμε τα περίπτερα, αλλά και για να συζητήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Έχουν συγκροτηθεί δύο ομάδες:
Η πρώτη θα εργαστεί 07:30 – 10:30 και η δεύτερη 10:30 – 14:00. Χωρίς τη βοήθεια των εθελοντών η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Δείτε το λοιπόν ως υποχρέωση όλων μας απέναντι στην τοπική κοινωνία! Όλοι μας επιθυμούμε να αγοράσουμε ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές, κατευθείαν από τον παραγωγό. Κάποιοι όμως πρέπει να δουλέψουν γι αυτό. Γίνε μέρος αυτής ομάδας και βοήθησε!
Έλα στο πάρκινγκ των δικαστηρίων στις 7:30 ή στις 10:30 και απευθύνσου σε έναν από τους εθελοντές με τα πορτοκαλί γιλέκα ή πάρε τηλέφωνο στο 6936 575 895 (Καπουράνης Νίκος, οργάνωση ομάδων).otoposmou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: