Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Πολύ καλή η εικόνα του Πιερικού Αρχελάου στο φιλικό παιγνίδι με τον Ηρακλή



Με άριστες εντυπώσεις έφυγαν από το νέο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης όσοι παρακολούθησαν το φιλικό παιγνίδι του Πιερικού Αρχελάου με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας που αρχίζει την επόμενη Κυριακή.
Αν και ο χρόνος, κατά γενική ομολογία, ήταν λίγος για το «στήσιμο» και τις προπονήσεις της ομάδας, παρόλα αυτά η εμφάνιση του Πιερικού Αρχελάου ήταν πολύ καλή και όσοι ήταν εκεί έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι.
Το παιχνίδι έληξε 61-61 και στα 10λεπτα: 18-18, 37-29, 46-45 και 61-61.
 ● Στον αγώνα ήταν και Χρήστος Χρηστίδης, νυν πρόεδρος του Ηρακλή και πρώην τιμ μάνατζερ του Πιερικού Αρχελάου. Για τη φιλική αυτή συνάντηση αυτή, δήλωσε: «Έγινε ένα πολύ καλό φιλικό παιγνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας και των δύο ομάδων και οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα πάλι στην Κατερίνη, έναν τόπο που πιστεύω ότι βοήθησα και εγώ από τη θέση μου βάζοντας ένα λιθαράκι στη μπασκετική του ανάπτυξη. Χαίρομαι γιατί μόνο φίλους έχω στην πόλη αυτή και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου και στους ανθρώπους που είναι δίπλα τους να συνεχίσουν έτσι, γιατί η Κατερίνη είναι μια μπασκετομάνα και έτσι μπορεί και πρέπει να παραμείνει. Καλή δύναμη και καλή πορεία και στις δύο ομάδες».
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου – Δημήτρης Σφήκας, τηλ. 6978 495134

Δεν υπάρχουν σχόλια: