Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα χρειαστούμε βοήθεια (20 άτομα) για την κοπή και τη μεταφορά των Χριστουγεννιάτικων δέντρων

Image 
Μέχρι εδώ ήταν τα εύκολα!
Παρακαλούμε τα μέλη της ομάδας αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν στην οργάνωση κοπής και μεταφοράς των δέντρων και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,
Αγαπητοί συμπολίτες
Η πρόταση της ομάδας να διατεθούν Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε σχολεία, στο Δήμο μας αλλά και σε πολίτες, και αντί αντιτίμου να προσφερθούν τρόφιμα για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης μας, έχει βρει πολλούς υποστηρικτές και η ζήτηση είναι μεγάλη.
Προχωράμε λοιπόν στην υλοποίηση της πρότασης:

Πρέπει να συγκροτηθεί μια ομάδα 20 εθελοντών. Η ομάδα αυτή θα μεταβεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 με 4-5 επιβατικά αυτοκίνητα στο Βελβεντό Κοζάνης για να κόψει και να μεταφέρει τα 200 έλατα. Η κοπή και η μεταφορά πρέπει να γίνουν μόνο την ημέρα αυτή, διότι αν βρέξει ή χιονίσει, η πρόσβαση στο σημείο αυτό θα είναι αδύνατη. Το αγροτεμάχιο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.400μ στο Καφύγι Κοζάνης, στην περιοχή «Οροπέδιο Λιβάδια».
Θα χρειαστούμε:
20 εθελοντές
3 αλυσοπρίονα (βρέθηκαν)
4 επιβατικά αυτοκίνητα (Α)
2 ντζιπ 4 Χ 4 (Ν)
Οι «βενζίνες» θα μπουν ρεφενέ. Όποιος μπορεί να διαθέσει όχημα να βάλει δίπλα στο όνομά του το αντίστοιχο κεφαλαίο γράμμα π.χ. Γεωργιάδης Νικόλαος (Α)
Θα ξεκινήσουμε από την Κατερίνη στις 7:00 το πρωί. Οι εργασίες στο βουνό θα διαρκέσουν 4-5 ώρες. Θα επιστρέψουμε στην Κατερίνη περίπου στις 15:00.
Οι εθελοντές πρέπει να έχουν μαζί τους:
Γάντια εργασίας
Λαστιχένιες μπότες
Αδιάβροχο με κουκούλα
Σάντουϊτς, νερό, καφέ και
Να είναι καλά …«φαγωμένοι» γιατί θα έχει πολύ κουβάλημα.
Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 7:00 το πρωί της Κυριακής από το πάρκινγκ των δικαστηρίων Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ.
Για τη μεταφορά των δέντρων έχει βρεθεί 3ξωνικό φορτηγό (κ. Τσαρσιταλίδης Δ.) η οποία μεταφορά θα πραγματοποιηθεί επίσης σε εθελοντική βάση.
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
www.otoposmou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: