Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΝΤ - Πιερικός Αρχέλαος-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στις 5 μ.μ.
Με το ρεπό της περασμένης Κυριακής, ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη την ομάδα της ΜΕΝΤ.
Είναι παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής και στην προετοιμασία για την αναμέτρηση, μετά και τη νίκη στην Κατερίνη, κυρίαρχο στοιχείο είναι το χαρούμενο και νεανικό κλίμα, καθώς και η αποφασιστικότητα.
Χάρη σ΄ αυτή και στο πείσμα, που σε συνάρτηση με την αγάπη του υπέροχου φίλαθλου κόσμου, είναι εφικτά τα θετικά αποτελέσματα.
Θα είναι και πάλι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού και η ΜΕΝΤ συμμετέχει με αξιώσεις σ΄ αυτό το πρωτάθλημα.

Η φετινή νεανική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου που στην πλειοψηφία της απαρτίζεται από αθλητές που ξεκίνησαν από το «φυτώριό» του, την ακαδημία του, δίνει στο φίλαθλο κόσμο ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έτσι αγκαλιάζει με ξεχωριστή χαρά τις προσπάθειες της αγαπημένης του ομάδας.
Οι καλαθοσφαιριστές Γ. Ασημάκης, Χρ. Γκαβανόπουλος, Αχ. Γραβάνης, Απ. Δεληγεώργης, Χ. Καραΐσκος, Αθ. Κοντσές, Ν. Ψωμάς - Λυμπάρης, Ν. Μάρουσιτς, Μ. Σακελλαρίου, Ι. Σταυριανίδης, Ευστ. Ταμουρίδης. Γ. Τσαλμπούρης και Κ. Φακοπουλίδης, ο προπονητής Στέργιος Καλύβας και ο βοηθός του Χρήστος Ξηρομερίτης, στις καθημερινές προπονήσεις που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την όσο το δυνατό καλύτερη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, δηλώνουν όλοι ανεξαίρετα ότι δεν θα διαψεύσουν τις προσδοκίες αυτών που είναι κοντά στο σύλλογο.
Τέλος, διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Θωμόπουλος και Παπανικολάου.

Η ΕΒΗΛ ΑΕ

χορηγός στον Πιερικό ΑρχέλαοΣυνεχίζεται και φέτος από τη γνωστή πιερική βιομηχανία ΕΒΗΛ ΑΕ η χορηγική της συνεργασία με τον Πιερικό Αρχέλαο και τo λογότυπο της επιχείρησης θα είναι στις φανέλες της ανδρικής ομάδας.

Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1974 με σκοπό την κατασκευή ηλεκτρικών θερμοσιφώνων και θερμοσιφώνων ξύλου. Το 1980 παίρνει την μορφή ανωνύμου εταιρείας, με την επωνυμία ''ΕΛΒΙΘΕ Α.Ε'' και ταυτόχρονα ξεκινά την κατασκευή των ηλιακών θερμοσιφώνων. Το 1987 αποκτά την τελική εταιρική της μορφή, με την επωνυμία ''ΕΒΗΛ Α.Ε''.
Σήμερα η ΕΒΗΛ Α.Ε www.ebil.gr δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, θερμοσιφώνων διπλής ενέργειας (boiler) καθώς και στην κατασκευή ηλιακών συστημάτων και ως οικογενειακή επιχείρηση, έχει να επιδείξει τα μέγιστα ως προς την καλή και υγιή λειτουργία της.

Η εγκατάσταση της νέας μονάδας αυτοματοποιημένης υάλωσης με διπλή επισμάλτωση, την έφεραν στην κορυφή των εταιριών του κλάδου.
Οι χιλιάδες εγκατεστημένες συσκευές όλων των τύπων, έδειξαν την αντοχή και την αξιοπιστία τους, με αποτέλεσμα να γίνει πρώτη στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.

Η ΕΒΗΛ συνεχίζει με υψηλούς στόχους και επενδύει σε σύγχρονη τεχνολογία. Κατασκευάζει λειτουργικές, οικονομικές, και ασφαλείς συσκευές.

Τέλος, για τη συνεργασία αυτή, ο κ. Μάρκος Κουλούμογλου, διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΗΛ ΑΕ, στην ιστοσελίδα www.pierikosbc.gr μεταξύ άλλων, είπε: «Θεωρούμε ότι σ΄ αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που επηρεάζουν αναμφισβήτητα και τον αθλητισμό, πρέπει η υποστήριξή μας σε υγιείς και ανιδιοτελείς προσπάθειες να είναι έμπρακτη. Η επιχείρησή μας συμμετέχει και φέτος στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο μπάσκετ της Πιερίας από τον Πιερικό Αρχέλαο και πρέπει να την αγκαλιάσουν όλο και περισσότεροι, γιατί μόνο έτσι θα συνεχισθεί η προφορά του αθλητισμού προς τη νεολαία μας».ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλικοί αγώνες στην Κατερίνη

με την ακαδημία της Αρετσούς

Πλούσιο σε αγωνιστικές εμπειρίες αναμένεται να είναι αυτό Σαββατοκύριακο για τους αθλητές της ακαδημίας του Πιερικού Αρχελάου.Εκτός από τις επίσημες υποχρεώσεις των αγωνιστικών τμημάτων, προγραμματίσθηκε να διεξαχθούν φιλικές αναμετρήσεις με άλλες ακαδημίες. Συγκεκριμένα το Σάββατο 24 Νοεμβρίου το παιδικό τμήμα (1997), οι παμπαίδες (1998) και το μίνι (1999) θα αγωνιστούν στη Θεσσαλονίκη με τα αντίστοιχα τμήματα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, ενώ την Κυριακή θα φιλοξενηθεί στην Κατερίνη η ακαδημία της Αρετσούς από την Καλαμαριά, σε φιλικούς αγώνες που θα γίνουν για τις ηλικίες των 1999, 2000, 2001, 2003, 2004 και 2005-06 στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: