Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Δεύτερη δύναμη στην Ελλάδα οι παλαιστές των Ολύμπιων Κατερίνης

Οι παλαιστές των Ολύμπιων Κατερίνης στις ηλικίες 12-15 ετών (παμπαίδων) κατέκτησαν την 2η θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ομαδικό στην πόλη των Σερρών το Σάββατο που μας πέρασε.
Συγκεκριμένα ασημένια μετάλλια κατέλαβαν οι
Ιακωβιδης Τάσος στα 42 κιλά ,
Τζανελίτζε Γιώργος στα 47 κιλά ,
Γκίρνης Γιώργος στα 66 κιλά ,
Δασκουλίδης Νίκος στα 73 κιλά ,
Τσούλφας Πασχάλης στα 85 κιλά ,
χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε η Ψωμιάδου Μαρία
και τέταρτες θέσεις οι Σκαμπαρδώνης Παναγιώτης και Ψωμιάδου Μάγδα.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με συμμετοχή 240 αθλητών οι αθλητές των Ολυμπιών έδειξαν ότι βρίσκονται πλέον σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Οι προπονητές της ομάδας Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κώστας δήλωσαν ευχαριστημένοι με την απόδοση των αθλητών τους και την θέση που κατέλαβε η ομάδα στο ομαδικό.
Το να βρίσκεσαι μέσα στις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα ανάμεσα σε παραδοσιακές δυνάμεις της Πάλης σε μικρό χρονικό διάστημα 3 ετών από την δημιουργία της ομάδας μας δείχνει την συστηματική δουλεία που γίνεται.




Η εντατική προπόνηση πρωί και βραδύ που έγινε με σκοπό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα απέδωσε καρπούς. Όλοι μας οι Αθλητές είναι από τα φυτώρια της ομάδας και φέτος για πρώτη φορά οι Ολύμπιοι είχαμε και τα κορίτσια μας που παλέψαν για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο δείχνοντας τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστούν όπως οι συναθλητές τους.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Καλαϊτζιδης Γεώργιος δήλωσε : Συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές μας. Δείξανε ότι βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και ότι το μέλλων τους στο άθλημα τους ανήκει.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και όσους στάθηκαν δίπλα στα παιδιά μας αλλά και τους προπονητές μας που στέκονται δίπλα τους και με την εμπειρία τους την καθοδήγηση τους έχουν φτάσει τους αθλητές μας να ανήκουν στην ελίτ της Ελλάδος.
Επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις οι Ολύμπιοι έχουν στην Πτολεμαΐδα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: