Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

H εφαρμογή που αλλάζει το διαδίκτυο

Το mywebook.com, το γνωρίζουν πλέον όλοι.
Πρόκειται για μία πρωτοποριακή πλατφόρμα που την έχουν εγκαταστήσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, ως πρώτη τους σελίδα.
Για κάποιους αποτελεί ένα εργαλείο για την εύκολη και γρήγορη καθημερινή τους πλοήγηση, ενώ για κάποιους άλλους έναν πραγματικό θησαυρό για να εξερευνούν το web, καθώς περιλαμβάνει έναν πλήρη θεματικό κατάλογο, με άπειρες διευθύνσεις, από 23 χώρες του κόσμου.

Όλα αυτά μέχρι χθες.
Από σήμερα οι Έλληνες δημιουργοί του mywebook .com βάλθηκαν να μας τρελάνουν και μάλιστα δωρεάν!
Με την νέα υπηρεσία “One Click Save”, μπορείτε να αποθηκεύσετε ό,τι σας ενδιαφέρει στο διαδίκτυο. Ό,τι θέλετε να κρατήσετε, ή να διαβάσετε αργότερα: Άρθρα, βίντεο, προϊόντα, φωτογραφίες, συνταγές ή ό,τι άλλο ενδιαφέρον βρείτε κατά την περιήγησή σας στο web.

Με την χρήση “ετικετών”, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ταξινομήσετε το περιεχόμενό σας και να δημιουργήσετε τις δικές σας θεματικές βιβλιοθήκες.
Μπορείτε να δημιουργείτε και να εμπλουτίζετε συνεχώς τις δικές σας συλλογές, με ενδιαφέροντα άρθρα, λίστες αγορών, videoclips, φωτογραφίες, συνταγές μαγειρικής και κάθε άλλη πληροφορία που θέλετε να κρατήσετε για πάντα. Μπορείτε ακόμα να αποθηκεύετε και να ταξινομείτε δημοσιεύσεις και συζητήσεις από το facebook, το twitter και κάθε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή διαδικτυακό forum.
… και βέβαια έχετε την δυνατότητα να έχετε πρόσβαση από κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο (pc, tablet, mobile), καθώς όλη η πληροφορία αποθηκεύεται στο νέφος (Cloud) ώστε να είναι διαθέσιμη κάθε στιγμή, όπου κι αν βρεθείτε.
Εγκαταστήστε τώρα τις επεκτάσεις για τον Google Chrome ή τον Firefox και κάντε το internet δικό σας!
spinningsm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: