Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

3,5 εκατομμύρια Έλληνες υποψήφιοι για φυλακή!

Το «όχι» του πρωθυπουργού σε νέα μέτρα κι άλλη λιτότητα, υποδέχθηκε ο κυριακάτικος τύπος με το υπό εκκόλαψη νέο ασφαλιστικό, όπου θα μειωθούν συντάξεις και επικουρικά για 400.000 συνταξιούχους κάτω των 60, με τη νέα απαίτηση της Τρόικας για άμεσο (αλά ΕΡΤ) κλείσιμο του ΟΣΕ, με τα υποβρύχια της μίζας (αξίας 2,4 δις) να σκουριάζουν…
και με το ΔΝΤ να υπολογίζει σε 47 δις τις χρηματοδοτικές ανάγκες για την περίοδο 2015-2020!
Η όλη στάση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δεν ήταν πειστική, αντίθετα πολλοί την εξέλαβαν ως προκλητική.
Μόλις προχθές ο βρετανικός Guardian εγκαλούσε τους Γερμανούς να αφήσουν την Ελλάδα να ανασάνει, γιατί θα κάνουν ζημιά στη δημοκρατία της.

Δεν είναι τυχαίο που ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη καταφέρθηκε κατά της αντιλαϊκής πολιτική που θα φέρει 3.500.000 πολίτες στη φυλακή.
Το υπουργείο Οικονομικών έχει βάλει σε εφαρμογή ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο όποιος πολίτης χρωστάει στο δημόσιο πάνω από 5.000 ευρώ διαπράττει ποινικό αδίκημα, το οποίο είναι αυτόφωρο και για 18 μήνες μπορεί ανά πάσα στιγμή να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην φυλακή.
Για έναν δολοφόνο σε 48 ωρες σταματάει το αυτόφωρο, είπε ο δικηγόρος για να προσθέσει ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη που με νόμο του Παπακωνσταντίνου τον οποίο διατηρεί και ο Στουρνάρας οποιοσδήποτε χρωστάει στο δημόσιο πάνω από 5.000 μπορεί να συλληφθεί σε διάρκεια 18 μηνών.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, η βελτίωση κάποιων οικονομικών δεικτών δεν σημαίνει απολύτως τίποτε…
ΠΗΓΗ.rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: