Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αγιασμός για την καινούργια αθλητική χρονιά απο τους "Ολύμπιους Κατερίνης"

Τον αγιασμό για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς πραγματοποίησε η ομάδα Πάλης 
 "ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ Κατερίνης"στο καινούργιο Γυμναστήριο που βρίσκεται στο  ΤΕΙ Κατερίνης στην Κανελλοπούλου 2 έναντι του ΕΟΠΠΥ Κατερίνης (ΙΚΑ)  .
Τον αγιασμό τον τέλεσε ο πατήρ Αγαθόνικος από την ενορία της Αγ. Παρασκευής .
Στην τελετή αυτή παραβρέθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντόπουλος Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος Κατερίνης Λιακόπουλος Αθανάσιος , ο Περιφερικός Σύμβουλος Πιερίας Μακρίδης Νικόλαος , η Πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Κατερίνης Μακρίδου Πιπίτσα η πολιτευτής των ΑΝΕΛ Τριανταφυλλιά Διαμαντόπουλου καθώς και εκπρόσωπος του πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή Πιερίας Κουκοδήμου Κωνσταντίνου. Επίσης δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τον αγιασμό και οι γονείς και φιλοι των αθλητών.
ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μετά το τέλος του αγιασμού ακολούθησε κέρασμα για όλα τα παιδιά του συλλόγου.
Ο αντιδήμαρχος Λιακόπουλος Αθανάσιος αναφέρθηκε στις επιτυχίες των ΟΛΥΜΠΙΩΝ τις πρώτες θέσεις σε πανελλήνιο επίπεδο καθώς και το την δεύτερη θέση του Γεροντίδη Πέτρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην ΄Αμμο στο Μαρόκο και ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στην προσπάθεια των Αθλητών.
Στην συνέχεια οι διοίκηση του Παλαιστικού Συλλόγου "Οι Ολύμπιοι" ευχαρίστησε την διεύθυνση των ΤΕΙ Κατερίνης για την παραχώρηση του Γυμναστηρίου και ευχήθηκες και ευχαρίστησε με την σειρά της του παραβρισκόμενους.
Αναφέρθηκε επίσης ότι το Αρχαίο Ελληνικό αυτό Άθλημα της Πάλης παρέμεινε στο Πρόγραμμα στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγωνων , καθώς και την ημέρα του Αγιασμού συνέπεσε και η ανάθεση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο για τον Ιούλιο του 2014 στην παραλία Κατερίνης.
Το Πρόγραμμα των Προπονήσεων του Συλλόγου είναι καθημερινά από Δευτέρα μέρχι Παρασκευή:

Παιδικό Τμήμα ( 4 εώς 8 ετών) : 17:00μ.μ

Τμήμα Μεγάλων : 18:00 μ.μ

Υπεύθυνοι Προπονητές:

Μπατάλας Βασίλης : 6945260381

Παπακωνσταντίνου Κώστας : 6947371994





















Δεν υπάρχουν σχόλια: