Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ακόμη μια εκδήλωση του Πιερικού Αρχελάου για τη νεολαία της Κατερίνης

Εκατοντάδες παιδιά αγκάλιασαν και πάλι την εκδήλωση του Πιερικού Αρχελάου, που έγινε το Σαββατοκύριακο με επιτυχία στην Πλατεία Ελευθερίας, στην Κατερίνη.
Η ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου με τον υπεύθυνό της Μίλτο Μηλιάτη και τους δραστήριους προπονητές της, διοργάνωσαν το «ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3on 3» που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Μπάσκετ Νεαρών Αθλητών 2013-2014.
Τα μέχρι τώρα -αν και αρχή- αποτελέσματά του είναι λίαν αισιόδοξα, αφού μαθητές και μαθήτριες από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν και για το νέο τμήμα, την αντιπτέριση ή μπάντμιντον που λειτουργεί φέτος συλλογικά για πρώτη φορά στην Πιερία.

Στην εκδήλωση ήταν και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, η οποία δήλωσε:

«Μια πολύ σημαντική και εξαιρετική εκδήλωση εδώ στην Πλατεία Ελευθερίας που βοηθάει καταρχήν τα παιδιά..
Οι εκδηλώσεις αυτές αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα του αθλητισμού και σαν τομεακή αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού θέλω να πω ότι μέσα από αυτό το κομμάτι όχι μόνο βοηθιέται το σώμα, αλλά χαλαρώνει η σκέψη και διαμορφώνεται ένας χαρακτήρας.
Και ο χαρακτήρας διαμορφώνεται πάντα από την παιδική ηλικία.
Συγχαρητήρια σε όλους και μακάρι να υπάρχουν πολλές τέτοιες παρόμοιες και στοχευμένες δράσεις που δίνουν χαρά όχι μόνο χαρά στα παιδιά, αλλά και σε εμάς τους ίδιους».
Επίσης ήταν και ο αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Θανάσης Λιακόπουλος.

Στη δήλώσή του αναφέρει: «Πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση, στους προπονητές και στους νεαρούς αθλητές γι΄ αυτή την υπέροχη εκδήλωση που γίνεται σήμερα εδώ.
Είναι πραγματικά μια διαφήμιση του αθλήματος στην καρδιά της πόλης της Κατερίνης, καθώς και ένα μήνυμα αισιοδοξίας σ΄ αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Ένα μήνυμα που θέλει τα παιδιά στον αθλητισμό και όχι στα ναρκωτικά. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους».
Τέλος, ο υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου Μίλτος Μηλιάτης, δήλωσε:

 «Το κάλεσμά μας προς τα παιδιά της πόλης μας για να παίξουμε μαζί μπάσκετ στην κεντρική πλατεία της Κατερίνη, είχε τελικά μεγάλη ανταπόκριση.
Ο κόσμος πλαισίωσε αυτή την εκδήλωση και μας έστειλε το μήνυμα ότι σε κάθε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που έχουν σαν στόχο να παίξουν τα παιδιά και να ξεφύγουν έστω και λίγο από το άσχημο κλίμα που έχει επιφέρει η κατάσταση στη χώρα μας, θα είναι δίπλα μας.
Ο σύλλογός μας θα κάνει ότι είναι δυνατό και εφικτό, ώστε τα παιδιά όταν βρίσκονται στους κόλπους της ομάδας μας, να περνούν καλά μέσα από την εκμάθηση του αθλήματος και να αντλούν αισιοδοξία για το μέλλον τους, σκεπτόμενοι ότι αυτό θα είναι καλύτερο από το παρόν.
Ευχαριστούμε τους γονείς που αφιέρωσαν από τον πολύτιμό τους χρόνο για να είναι μαζί μας στο τουρνουά, καθώς και το Δήμο Κατερίνης, τη διοίκηση του συλλόγου μας, τους προπονητές και γενικά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης»

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη]
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: